reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No może przenosić , a chyba mało porodów jest w terminie ;-) Ja przenosiłam i to były moje najgorsze dni w ciąży .
Happy ładny kolorek .

No pewnie u 23may wieje , bo u mnie też taaaak wieje ;P Aż sygnał kablówki tracę ;D hahahah

reklama
ale zawsze moge urodzić przed terminem... ooo mam pytanie... a co mam wziaść dla malenstwa do szpitala oprócz ubranek pampersów...

koszmar z tym wiatrem znowu nie bede mogła spać w nocy bo sie niebede mogła uśpić :(

Nisiula Nie mogę załapać tego nicku - nie wiem czemu ;D:baffled: w olk tak jak 23may pisze tylko pampki i chusteczki + ubranko na wyjście . Nawet pampków nie trzeba jak chcesz w pieluchach mieć ;P wejdz sobie może na strone szpitala w którym chcesz rodzić może tam pisza jakieś informacje .

23may u mnie też sygnał urywa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a gwizda że szok .

edit . Kuuuuurdę jakiś idiota mnie się ulepił na Fejsie .. br

Ostatnia edycja:
u nas karzą wziąść mm w razie gdyby mama nie mogła z jakiś powodów karmić, ciuszki na wyjście +do szpitala+ pampersy... i nie wypuszczą bez fotelika samochodowego

jutro mnie rano porwie ten wiatr jak pojde do szkoly hahaha ;D

no moja juz spi ;D mam cała reke pogryziona przez nia ;//

reklama
Nisiula nie wiem czemu :blink: Za każdym razem chce pisać niusiula czy cos ;D i musze szukać twojego posta żeby się nie pomylić :-D:-D:-D więc na przyszłość jak się pomyle to sorrka .. ;P

23may Może jutro już tak nie będzie wiać . Ostatnio też tak wiało ;//

Nisiula , 23may skąd się znacie jak można wiedzieć ??

Nisiula ​jak byś w olk rodziła to bym cie odwiedziła ..

Ostatnia edycja:
Do góry