reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A No Femka faktycznie ;-)

Happy Każdy tu pierwszą literą męża / narzeczonego / chłopaka i sądziłam że Paweł czy Piotr :-D:-D Sebastian ładne imię , ale ja mam z nim złe skojarzenia ; ))

milena-to akurat jedyny sebastian jakiego znam.. nikt do niego nie mówi po imieniu jedynie w pracy a cała rodzina i znajomi mówią Edziu

femme to ci sie porobilo z tymi plecami. Mego tate czesto korzonki bolą. pomaga tylko wygrzanie i to ze 3 tygodnie wygiety chodzi.

co do pysznosci kurczaka. w miodzie i czosnku jest rewelacyjny, lubie tez w kapuscie kiszone. A kaczke uwielbiam w pomaranczach. ( tzn soku )

a dziś na obiad jadlam piers kaczki w sosie pieczarkowym.

c

bylam z mala u kolezanki - rozniosla jej pokoj, przymierzyla kazda bransoletke :-):-)

pozniej zobaczyla jak szlysmy do domu choragiewke na krzyzu i sie obrazila ze nie dalalm jej ;d

reklama
Do góry