reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
O to jeszcze się załapałam jako młoda mama - jak rodziłam w grudniu miałam jeszcze 25 lat :) tak jak moja mama kiedy rodziła mnie.

witaj

ja myslalam ze w chowanego chce sie bawic i wchodzi do pralki

wyprowadzamy sie od mamy B. po znajomosci moze cos sie uda znalesc wlasnie zaczynamy poszukiwania

jas dzis po szczepieniu grzeczny byl.

Dominisia zaproszenie na fb wyslane. Powodzonka :)
Malenstwo powodzenia w szukaniu mieszkanka
Kasiek jak slysze takie teksty to mi sie smiac chce :-)

Kasiek ja na takie teksty jeszcze troche poczekam :-D:-D do okulisty pojde w pt , ale u nas ciezko sie dosta. przed porodem byłam to mi kazali za 2 miesiace przyjsc ( a termin mialam za 2 tyg )
Malenstwo &&&& za mieszkanko ..

A no Kasiek nie ma Magdy . ale ma mój numer. i ona w sumie czesto pisze z kom także na pewno da nam znać ;P

U nas tragedia ze spaniem Bartek wstal o 1.20 zasnal o 3.40:dry:
Milena mi udalo sie do okulisty szybko bo czekalam niecale 3 tyg a normalnie kilka mies trzeba:sorry2:
Paulina, mi tez sie dzis wychodzic nie chce :tak: nas chodniki nie do przejscia tak sypie, sniegu po kostki, tu gdzie nie odsniezone po kolana a sa miejsca gdzie snieg zakrywa bramy, tragedia z dzieckiem nie ma jak wyjsc:angry:

Hejjj:)))
Jestem, jestem;) W postaci 2w1:D Łapią mnie skurcze, boli brzuch, ale nic poza tym.. ;)

Milena- badz tak miła i wyslij jeszcze raz swoj nr, od razu wklepie go w tel:D bo teraz nie chce mi sie szukac;)

Ja poprosze zaproszonka na FB:)

Niunia duzo spokojniejsza w brzuszku, pcha sie do dolu bo czuje ucisk;) a tak to nic sie nie dzieje u nas ;))

Hej.

Dzieki za kciuki. O juz po zabiegu. Ł byl z nim jak go prywiezli i byl wielki placz bo " ja chcem do mamy". A ja musialam z F jechac na omowienie opinii SI.

No ale teraz O spi. z uszka leci mu plyn.. strasznie duzo go mial. Jutro do domu. doczekac sie nie moge. w tym szpitalu tak zimno..i podloga taka twarda.

Kasiek niezle teksty. O czasami jak coś doroslego palnie to tez rycze ze smiechu.

Chanelle witaj
Maleństwo powodzenia w szukaniu mieszkania
Dominisia ładne te jajca
Kasiek śmiać się chce jak takie poważne teksty padają z ust małych dzieci
Renata super, że już po i jutro wychodzicie. A o szpitalnych warunkach coś niecoś wiem bo też to przerabiałam z tym, że my dłużej byliśmy

Nuuudzi mi się strasznie, chyba jak mały się obudzi to się wybiorę do mamy bo dawno nie byłam

reklama
zaproszenia wszystkie przyjęte ;) nie wiem dlaczego Mała jest zła, taka się obudziła. zrobiłam 2 jajka, ale jeszcze muszę poprawić. jak skończę to wrzucę zdjęcia.. czyli pewnie jutro jakoś..

Do góry