reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej. Ja gonie w bikini. Taaaaki upal. Mam ochote rozlozyc basen ale cos czuje ze moj durny pies pierwsza by sie wladowala. Niki spi juz poltorej godzinki.
PAPITKA zdrowka!!!! Taka pogoda a Kubus chory :(
Już mu lepiej dzisiaj cała noc przespał bez pobudek i oddycha normalnie pomogły inhalacje ale jeszcze przez kilka dni będę mu robiła zeby nie wróciło. Fajnie masz ze w bikini ja nie mam gdzie po pierwsze a po drugie się nie nadaje do bikini bo kałdun mam jakbym była w 5 m-cu ciąży.:-(
U nas po godzine 16 wczoraj byyło 35 stopni w południe ze 40 jak nic a dzisiaj ma być jeszcze cieplej.:wściekła/y:
Niunio nic jeść nie chce tylko pije poszedł spać na głodnego nawet łyczka mleka nie weźmie. Latam za nim żeby coś zjadł ale nic z tego serek otwieram i tak go albo sama zjadam albo wyrzucam bo nie tknie zgredzik mały. wczoraj podjadł pół parówki i kilka łyżeczek płatków na zwykłym mleku te liony z ojcem.

Ostatnia edycja:
reklama
PAPITKA ja brzuchol tak samo, bity 5 miesiac :mad: ze mna Nikola dzis jadla corn flakes ale laciate jej nie podpasowalo :-D
23MAY ;-)

Dominisia, jak ja Ci zazdroszczę że masz egzaminy z głowy prawie :)
z tymi pieniędzmi to niezła sytuacja, ale masz rację
Liza, fajnie że zadowoleni w nowym miejscu
Paulina, czego na wesele nie idziecie ?
asik. oby maść pomogła :)
nisiula, najlepiej drogą sądową tą sprawę załatwić, tak przynajmniej będzie miał przymus.

nie wszystkim odpisałam, bo ledwo ogarniam się. z uczeniem lepiej... częściowo materiał ogarnięty teraz aby wkuwać.
za to się R. pożarłam... bardziej zrobiło mi się przykro... że jak on pracuje i zarabia to jest "panem życia", a ja prowadząc dom, wychowując dziecko, studiując bo to żeby coś cholera w tym życiu mieć, nigdy nie wiadomo, uda się z pracą albo nie ale warto mieć zawsze coś... to stwierdził że NIC NIE ROBIĘ i jak ja mam prawo prosić go o coś... !!!???
nie dość że ludzie potrafią być wścibscy i niekiedy wbiją szpilkę, to jeszcze w domu mam takiego zgreda co kolejnego kopniaka w dupe da... starałam się olewać jego postawę wobec mnie bo nie mam zamiaru się dupkiem przejmować ale dziewczyny ile można? Bardzo przykro jest mi to napisać ale nasz związek z miesiąca na miesiąc się rozwala...

mariolcia współczuje mój też taki jest że jak on pracuje to nic robic nie musi bo zmeczony a ja w domu siedzę na spacery wychodzę to jestem wypoczęta. Nawet jeśli to czasami w zartach mówi to jest mi [przykro bo skoro tak mówi to znaczy ze tak mysli.
paulina dzisiaj zaczęłam A6W zobaczymy jak długo wytrzymam bo zwykle kończe po tygodniu bo mi się już nie chce.:-D

hej hej
ja dziś na nic czasu nie mam... przygotowania do jutrzejszej imprezki bez reszty mnie pochłaniają. Dom wysprzątałam na błysk, pojechałam do miasta na zakupy i już tylko zostało mi skosić trawkę i torcik wieczorem zrobić...

sorry, że nie odp. ale nie mam już siły

Hejka

Mariolcia... moze to u was jakis kryzys? nie dajcie sie, zacznijcie cos robic by jednak sie poprawialo jezeli to ma sens, bo łątwo jest cos zepsuc, wiem cos o tym.... ;-) a naprawic to wielka sztuka :tak: trzymam kciuki :tak:
Milena jednak zostalas? :-) a jak tatus malej? odwiedza ją?

U nas z rana burze przechodzily i padalo :D 22 stopnie bylo a teraz znow sloneczko ale wiaterek wieje chlodniejszy wiec jest znosnie :tak: :-)

reklama
Do góry