• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kechu-wycieczka super choć mocni wiało no i nóg i pośladków nie czuje:) ale naprawdę pozytywnie:) mały się kąpie i zaraz idzie spać a ja będę robić kebab w tortilli i oglądać film z S.

reklama
hej. ja na nogach od 5.40.

snieg za oknem ujrzalam i mi sie zrobilo zle ;/ moje krokusiki!!!!!! tak ladnie zakwitly.
mam nadzieje ze to chwilowe i ze wiosna powroci szybko :)

chlopaki w placówkach, a ja czekam na kobiete,ktora chce kupić akwarium nasze.juz po zakupach i po 2 kawach jestem, ale coś one chyba nie dzialają.

Witajcie, my na nogach od 6. Wstalam patrze przez okno a tam sniegu po kostki i snieg sypal:confused2:teraz deszcz pada, straszna chlapa. Do tego Bartek od wczoraj nie je, wczoraj zjadl tylko ciut obiadu i tyle, dzis wstal o 6 nic, spac tez bez jedzenia poszedl, gdy chce mu cos dac placze, juz dosc mam tego i tak co jakis czas:wściekła/y:
Renata ja zaraz 2 kawe robie bo 1 nic nie dala:no:

Happy, nic mu jest. On ogolnie jest bardzo ciezki do jedzenia zwykle dobrze jest jesli zje 3 razy w ciagu dnia i to wciskac musze. A co jakis czas sa takie dni jak teraz a mnie cos trafia juz dosc tego mam, nawet to co lubi jest be:sorry:

witajcie .
u nas pada deszczyk i jest zimno ja jestem w szkole ....
malutki u mojej mamy ja tez u niej spalam bo Ł na nocke pracowal ;)
w sobote bylismy u tescia na imieninak najadlam sie bardzo tesciowa taki pyszny sernik zrobila mniam .
moja siostra byla takim niejadkiem ale wyrosla z tego teraz to wcina spooro ;)

reklama
Aniula-współczuję... nie wyobrażam sobie tych nerwow gdybym musiała zmuszać malego do jedzenia. A Bartuś od małego był nie jadkiem?
Młoda Mama-fajnie masz ze mama zajmuje sue czasem małym:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry