• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)
onamama witam:) Napisz cos więcej o sobie:)
paulina współczuje zarwanej nocy;/ mój synek ostatnio tez tak miał to jak w końcu zasnął to wstał o 11.30:-)
happymum to troche nie w porządku przecież juz od dawna planowaliście powiększenie rodziny i tak nagle mu się odwidziało?;/ Postawil Cię teraz w takiej przykrej sytuacji i nie dziwię Ci się że jesteś zła:/ Ehh te chłopy, no ale wiadomo na siłę nie możesz go zmusić, jeszcze sam będzie Cię prosił zobaczysz:)

Synek jeszcze śpi:szok: Ja na 10 idę do dentysty, nieee chce mi się:-)
Miłego dnia:)

reklama
Happy : A nie działacie pod wpływem impulsu ,teraz się pokłuciliście i stąd ta decyzja że nie chce?
Z jednej strony jesteście młodzi i macie czas a decyzja o dziecku nie może być chwila według kaprysu czy zachcianki . A wy macie jeszcze na to czas :-):-)
Ja po całej nocy nie przespanej jakoś funkcjonuję teraz pije kawę i na 10 :45 z Wiką do szkoły
Jakie plany na dzisiaj ??

Madzialena, Sandra - on powiedział że nie chcę w ogóle drugiego dziecka. Ake myślę że za kilka lat mu sue za chcę tylko za ja nie chce mieć roznicy większej niż 5 lat i później ja nie będę chciała

witajcie, my jak zawsze o 6 wstalismy wlasnie pije 2 kawe bo padam na twarz
Paulina wspolczuje, Bartek przez 8 miesiecy stawal noc w noc na kila godzin zwykle tak o polnocy badz 1 i nie spal przez 2-3 godziny, przez te 8 miesiecy myslalam ze wykituje, pozniej na zmiane wstawalismy bo nie dawalam rady, a nic nie dzialo na niego wstawal i nie bylo sznas zeby zasnal. Po 8 mies nagle minelo;-)oby to jednorazowy wybryk:tak:
Skodzia fajnie ze poszlo bez problemu, ja pierwsza glukoze zwymiotowalam, ledwo dobieglam do lazienki, nawet cytryna nie pomogla ale mnie w ciazy odrzucalo od slodkiego
Happy, S niepowaznie sie zachowal moze mu minie poza tym mlodzi jestescie. My pod tym wzgledem sie zgadzamy, nie chcemy wiecej dzieci

happy a ja ci sie nie dziwie. Sama wolalabym szybciej drugie dziecko poki mam sily i jestem na biezaco. Im dluzsza przerwa tym trudniej znow sie zdecydowac. Przynajmniej w moim przypadku wiem ze tak bedzie...ze jak mlody zrobi sie samodzielny i ja zlapie troche oddechu (bez nocnego wstawania, bez pieluch itp.) to juz sie nie zdecyduje zeby znow to przechodzic. :) ale moze mu sie jeszcze odwidzi ^^ bede trzymac za to kciuki &&

reklama
heja.

Happy troche cie rozumiem, ale i rozumiem twojego chlopa. Niby teraz dobrze z pieniedzmi stoicie,np ale wiadomo co bedzie?? Chociaz drugie bejbi to nie takie straszne obciązenie dla budzetu. A co do wieku. ja sie kiedyś zarzekalam ze dziecko urodze dopiero na 30 urodziny. I co?? doopa.. do 30 urodzin to ja moze 4 urodze.

prad nam zabierają non stop. wr.... a ja wlosy musze wysuszyc.Do logopedy jedziemy po 12.
O mnie zaskakuje. "r" zaczal mowić. I jak pieknie mu wychodzi. tylko ze teraz trzeba mu przypominac zeby "l" wstawiał tam gdzie trzeba, bo obecnie jest baronik, rarka, rubie,Nikora i tyle tego rrrrrrrrrrrr.. nadrabia chyba.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry