reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Młoda mama-Gratuluję ząbka
Olaola23-witaj
Dziewczyny jie mam pomysłu na post na bloga pomożecie? Blog jest przede wszystkim dla mam i dlatego was pytam. ..o czym chciały byście czytać?

Edit...
No i napisałam kolejny post. Sentymentalny o Dennisie:)
Mama-Zadumana: Trochę wspomnień tamtych dni

Poza tym nadal chciałabym dowiedzieć się o czym chętnie poczytacie;)

Ostatnia edycja:
reklama
OLCIA nooo to jest ta ciotka Nikoli co ci o niej mowilam ze bylismy u niej z A. i tak sie zachcialo swojego ;p ale nie nie ja nie dopuszczam nawet mysli o ciazy narazie... Ale komus pobawic moge :d
SKODZIU a jak z cukrzyca wkoncu?
Kochana byłam w szpitalu, miałam profile glikemiczne, wszystko było w normie, więc puścili mnie do domu i kazali co jakiś czas na czczo robić badanie krwi i trzymać się zasad diety cukrzycowej do końca ciąży czyli zero cukrów prostych no i minimum owoców, zwykle jem jabłko w ciągu dnia i na podwieczorek pół grejpfruta. Mimo że dieta jest mega monotonna to sobie jakoś z tym wszystkim radzę i czuję się świetnie, mimo że dość szybko się męczę, no ale to przez ucisk wszystkich flaków przez Małą. Jest okej, umawiałam się z lekarzami że zaciskam nogi i na OCP już nie wracam do porodu :-D

Witam, ja swojego synka urodziłam w wieku 20 lat i jestem bardzo szczęśliwa z bycia mama. Teraz mam 25 lat i kończę studia, a wszyscy mówili, że z dzieckiem to już nic nie osiągnę.
witaj:happy:
Tak teraz mysle macie dziewczeta racje na sam kaszel antybiotyk to faktycznie jest nie powazne tym bardziej ze z pucach czysto chyba bd dawala mu syropek i zibaczymy. Nam zawsze antybiotyk dawala i myslalam ze tak jest dobrze.

Pochwale sie ze Mariuszkowi wyszedl pierwszy zabek ;))
gratulacje!!!

MLODAMAMA gratuluje!! Mojej wyszedl pierwszy na 9.5msc, tyle wczesniej zabka wyczekiwalam ze az wkoncu odpuscilam i przy kaszce cos mi stuknelo.
SKODZIU dieta jak do karmienia :D ale super ze dajesz rade :)

Ja juz na nogach bo za godzinkr ide na busa do poloznej. Mialam jechac tydzien temu ale mi sie nie chcialo..

Edit
Siedze se w poczekalni a tu same brzuchacze.... az tak glupio

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam z rana:)
paulina powodzenia u lekarza:)
olaola witam:)
młoda mama gratuluję ząbka!:-) Mojemu synkowi pierwszy ząbeek wyszedł jak miał dopiero 10 miesięcy:)
happymum wzruszający wpis o Dennisku:) widac po nim że jesteś szczęśliwą mamą:) A co do pomysłu na nowe tematy to hmmm pomyslę bo jak narazie nic nie przychodzi mi do głowy, ale może z naszych wpisów znowu wyniknie jakis fajny temat :p

Synek jeszcze spi:) Próbowałam dodzwonić się do przychodni ale z marnym skutkiem;/ chcę iść z małym do lekarza niech go jeszcze raz zbada bo nie podoba mi sie jego kaszel... z resztą od piątku bierze antybiotyk i nic nie pomaga a pediatra mówiła że już dzisiaj możemy iśc na dwór.. sama już nie wiem:( ale podejść nie zaszkodzi przecież mnie nie wygonią

Miłego dnia wszystkim

macie jakiś skuteczny sposób na zimno, wyskoczyło mi to badziewie na ustach

Paulina fajnie, że Nikola dogaduje się ze starszym kuzynem

Olcia ty nie zazdrość brzuszka tylko działaj;-)

Olaola witaj

Młoda mama gratki ząbka

Młoda mama-Gratuluję ząbka
Olaola23-witaj
Dziewczyny jie mam pomysłu na post na bloga pomożecie? Blog jest przede wszystkim dla mam i dlatego was pytam. ..o czym chciały byście czytać?

Edit...
No i napisałam kolejny post. Sentymentalny o Dennisie:)
Mama-Zadumana: Trochę wspomnień tamtych dni

Poza tym nadal chciałabym dowiedzieć się o czym chętnie poczytacie;)

Napisz o problemie w związakach po urodzeniu się maleństwa o oddaleniu się partnerów od siebie oraz rozstaniach;-)

reklama
hej. My zdrowi. Pomyślałam ze sie zamelduje. Nie mam za bardzo kiedy pisać młody raz śpi raz nie ostatnio tylko na spacerku chcial spać :wściekła/y: Jak ja bym chciala już sama mieszkać doprowadza mnie do szalu takie krecenie się.

Do góry