madzialena647
Fanka BB :)
olcia to straszne;/ teraz kiedy zaczęło Ci sie tak ukladać, dostałaś pracę to musi świrować;/ to nie jest normalne żeby Ci groził musisz to powiedzieć w żłobku
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

) siedząca z tylu gdzie padało słońce ubrana w takiego misia, taki kombinezonik z takiego ciepłego i miłego materiału. Ktory juz byl na nia za maly
dodatkowo pod spodem za mała opaska na główce, długie spodnie długie body i kaftanik. Zaczelam do K ze jak on ją ubrał ze bedzie miala potowke itp itd i sie pożarlismy troszke i mowie ze jedziemy do domu, a mieliśmy pospacerowac po miescie. A ten oczywiście zly ze wracamy cos tam marudzil a po chwili ze i tak trzeba wracac bo zrobila w pampersa a nie wzial. Oczywiście źli na siebie wracamy. Pod domem wyciągłam ją, patrze na nią zaczelam sie śmiać mowie do K w smiechu ze więcej nic nie pakuje i ubiera ją w to co przygotuje. Ten odziwo w śmiech i "No ja nie wiedziałem w co ją ubrać. Zgadzam sie na tamto"