Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej.
U nas dzis w koncu slonce wyszlo. Bylysmy na placu ponad 2godz i z wielkim rykiem na cale osiedle Majka wracala do domu bo nie chciala isc.. A na korytarzu znowu szopka, jak za kazdym razem gdy wracamy drze pape, sasiedzi pomysla ze jakas wyrodna matka ze mnieAle Majka ostatnio sie tak zachowuje ze wstyd gdzies z nia w ogole wychodzic :/
A na urodziny to chyba jakiegos karnego jeza jej kupiea serio to nie wiem co jej kupic.. Na swieta mini zestaw z ciastolina dostala z foremkami i rozne gadzety to dzis wlasnie siedzimy od 2godz tym sie bawila i teraz farbami maluje bo byly w zestawie tez.
A w ogole to wczoraj wniosek do przedszkola zlozylam i czekamy do konca kwietnia na decyzje. Mam nadzieje ze ja przyjma bo na leb dostane
Balkon otwarty i sloneczko tak grzeje po pleckach, mm![]()
i tak na 3pietro wciagam ja. A jak wejdzie do domu to jeszcze pol godz sie rzuca po ziemi. Wczoraj to samo i przyszla niby przeprosic. Przytulila sie i za chwile chlast mnie za wlosy..