reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asiowo hehe małe nieporozumienie ;-) W takiej sytuacji to faktycznie co innego. Myślałam (albo niedoczytałam :baffled:), że chcecie na jeden cmentarz.

Co myślicie o tym Philipsa?

reklama
Zrobiłabym krzywde małej jakbym jej ze soba nie wzieła:-p:-D

a ktory philipsa?? widze tylko panasonic i elektro...:-p

Polna... masz racje, jak nie bedzie spac, to bedzie zachwycona tymi wszystkim palącymi sie zniczami i kolorowymi kwiatami... 1 raz szła ze mną jak jeszcze była w brzuszku:p

Osz ogladałam Philipsa dlatego tak napisałam. Chodziło mi o Panasonica. W mieszkaniu mamy mało miejsca więc błby jak znalazł.

chwilami ja mam taki jak asiowo pisala i polecam jestem zadowolona ale to jest ten z workami a z kupnem nie ma problemu bo w opakowaniu jest chyba 7 czy 8 a to na dlugo starcza a znajac zycie przynajmniej raz na dwa miesiace jestes w takim supermarkecie jak real wiec tam mozna kupic bez problemu te worki

Kielce są dość spesymicznym miastem w kórym zazwyczaj nie ma tego co się chce :baffled:. W domu mamy zwykłu odkurzacz o typowych workach a i tak znalezienie ich w ck graniczy z cudem. Zazwyczaj kupujemy inny i bawimy się nożykiem, żeby nadać kształt pasujący do naszego odkurzacza :wściekła/y:. Dlatego wolę bezworkowe.

Polna Ja nie uważam moich snów za prorocze. Tylko strasznie się czuję po takim śnie, a na dodatek jak przyppomnę sobie że wcześniej S już kręcił z inna jak był ze mną to jeszcze gorzej się czuję psychicznie. On się tylko śmieje z tych moich snów bo choć raz nie śnię o seksie:-):-):-)

Kurcze a ja czuję się fatalnie. Nie dość że kaszel, chrypa itd to siusiam z krwią i od kilku dni brzuch mnie boli. A do lekarza już za póżno żeby iść.

Melduje sie:-)
Kurcze dzis mialam taki zajety dzien, ze nawet czasu na BB nie mam, najpierw cmentarz, pozniej pranie dywanu, pieczenie ciasta i sprzatanie, teraz jestem dopiero wolna, ale zaraz lece sie kapac i wyruszamy do znajomych... aa i jeszcze ryz musze ugotowac na jutro.
Chwilami ja tez bym Ci polecila Zelmera, a przewaznie w tym sklepie w ktorym kupujesz odkurzacz to sa do niego worki, no i nie trzeba ich zmieniac tak czesto. Ja kupilam Zelmera siostrze na prezent slubny, to podobno dywan do gory ciagnie:-)
Asiowo no pewnie bierzcie ze soba Paulinke, jak pogoda bedzie ladna to nawet nie ma nad czym sie zastanawiac

reklama
A ja skonczylam wlasnie robic IZYDORA :happy2::-D:-D:-D

Asiowo ano Paulince napewno sie spodoba na cmentarzu :tak:

Ewi a to dopiero teraz zaczelas >>sikac krwia.. czy mialas wczesniej ? :szok:

Chwilami nom mi sie podoba :tak:
ale chyba kupimy z workami -jakism sentyment mam do zelmerow :rofl2:

Madzik uuuu a myslalam ze Ty na porodowce :sorry2:
a Ty sie w gosposie bawisz :-p:-)

Dzis malutki ruch a co dopiero jutro bedzie :sorry2:

Do góry