reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

FEMMKA nom ,papapapap buziaczek!!!!

SHEEPPY ale on wcześniej nie dawał ci do myślenia że taki jest???a jak zareagował jak się dowiedział że jesteś w ciąży????

reklama
no nieraz zachowywał się dziwnie, ale potem za nim latałam i się godziliśmy chociaż nigdy mnie nie przeprosił za nic
ale jak się dowiedział o ciąży to się popłakał z radości itp.. a potem nagle takie słowa

czesc mamusie:tak:

Kasiu... gratuluje:tak: super porod, rzekłabym bardzo podobny do mojego:-D tez nie wiedziałam,ze rodze:-p

Ja jestem wykonczona tym weekendem, fizycznie i psychicznie... bylismy z mała na grobach, ale objezdzilismy wszystko na szybko, bo pogoda mało przyjemna i mała marudna..., a dzis tesciowa mnie zas wkurzona...
Od jutra znow bede całymi dniami sama w domu wiec popisze cos wiecej, a teraz mykam do wyrka, buziaki

Jak wspaniale wstać skoro świt!!!!!!!!!!!!! <IRONIA> :baffled::baffled::baffled: Szlagby trafił wszystkie budziki :wściekła/y:. Idę zrobić stanowczo za wczesne śniadanie i stanowczo za wcześnie zacznę się uczyć :angry::wściekła/y: Co za parszywy los :angry:.

Mika współczuję. Idż do lekarza żebyś się nie męczyła :tak:.

Witam Wszystkich :tak:;-)
Napocztq chce zlozyc ZYCZENIA PEWNEJ STARUSZCZE :-):tak:

CHWILAMI Samych szczęśliwych dni w życiu, uśmiechu na twarzy, słonecznych promyków w pochmurne dni, lata zima i wiosny jesienią, to o czym marzysz - by Twoje było, a czego pragniesz by się spełniło.

Sheeppy az przykro czytac to co piszesz :no:
Trzymaj sie ! !

Femme bo ja to taka wredna Jestem :-D

qrcze no czytalam Was i zapomnialam co mialam pisac :confused2:

Wczoraj rozmawialam z P i na 99% zobaczymy sie dopiero w kwietniu :-(
nie wiem jak to wytrzymam :-(
ale przynajmniej zaczelismy rozmawiac o drugim dziecku i to On zaczol rozmowe :szok::-D a co najzabawniejsze chce blizniaki :szok::szok::szok: :-D:-D:-D
pozyjemy zobaczymy - jutro jak bede w szpitalu to sie spytam lekarza kiedy bede mogla zajsc w ciaze po zabiegu :nerd: tylko mam nadzieje ze w tym roku bede miala ten zabieg :sorry:

Chwilami wszystkiego naj z okazji urodzin:-)spelnienia marzen:*

Polna bidulka rozumiem Cie chyba jak nikt inny.. Moj A mowi cos, ze moze znowu wyjdzieie, ale ja nie wytrzymam juz tego.. powiedzialam, ze albo wszyscy albo nikt:-(nie znioslabym takiej rozlaki znowu:no:a co do badania to trzymam kciuki, zeby choc to sie omyslnie ulozylo:tak:

Kurde a ja chyba naprawde bede musiala sie przejsc do gina:-(nie wiem, co sie ze mna dzieje.. dostalam wczoraj okres tzn wczoraj to bylo plamienie i takie dziwne uczucie jakby mi ktos macice w dol ciagnal:no::-(masakra a dzis juz okre.. dodam, ze jest to 23dc:-(kurde:crazy:

Mikusa oj szkoda i to bardzo :-( no ale chcemy juz byc na swoim a w Polsce wiadomo jak placa :crazy:

Basia to moze faktycznie wybierz sie do gina :tak:
a ztym wyjazdem chyba Twojego jednak kusza te pieniadze ? :sorry2:
wydaje mi sie ze lepiej troszke sie pomeczyc ale potem to przynajmniej nie trzeba mieszkac u rodzicow i sluchac ciagly narzekan :sorry2:

ja uciekam ....... milego poludnia :tak:;-)

Mikusa jasne mozna sie dorobic ale trwalo by to z 10 lat ,jest mozliwosc kredytu na 20 lat :sorry2: ale zeby dostac trzeba miec uporzadkowane sprawy z WKU a P w wojsku nie byl i nie ma nawet zamiaru isc - jak narazie !!
nawet kiedys rozmawialismy ze pojechac do P z Ala no ale ja jestem chora i jakos nie podoba mi sie perspektywa chodzenia po niemieckich szpitalach i lekarzach :nerd:
No nic Mysmy podjeli taka decyzje i trzeba jakos to wytrzymac :blink:
a Ala pamieta tate-przynajmniej raz w tygodniu ogladamy zdjecia,czasami P dzowni wczesniej zeby uslyszec glos ALi wiec jakas wiez miedzy Nimi jest bo Ala dosyc czesto mowi o tacie :happy2:

reklama
wiecie co wyczytalam? to tak odnosnie kilku postow wstecz o jednej naszej kolezance snilo sie ze jest w ciazy ze ciaza we snie to dobra wiadomosc i ze zwiastuje zmiany na lepsze ,nowe plany i nadzieje.Moze rowniez sie pojawic szansa na zarobienie duzych pieniedzy .Czeka cie radosne wydarzenie a gdzy ty sama w tym snie bylas w ciazy to zapowiada bardzo pomyslne wiadomosci dla ciebie i twojej rodzinki

Do góry