reklama

Młode Żonki :D

hejj :)

tez ostatnio Was zaniedbuje, ale jakoś czasu na pisanie brak:-(:-(:-(:-(

Madlen a dużo masz jeszcze do @@?? &&& za ten cykl :-):-) u mnie chyba ten będzie stracony:-(:-(:-(

Liza, załatwiłaś już w orange??

Martusia
, a co za nagrodę wygrałaś??

JUlita i co na obiad zrobiłaś?? u mnie dziś polędwiczki wieprzowe:tak:

reklama
madlen dzieki,

wczoraj chcialam mala zarejestrowac do dzieci zdrowych no i dowiedzialam sie ze beda rejestrowac dopiero na listopad i to w przyszlym tygodniu, i co ja mam teraz zrobic bedzie mi sie dziecie jeszcze z 3 tygodnie dusic, bo do chorych przeciez z nia nie pojde zeby cos zlapala, bo wg mnie w 100 procentach nie jest to przeziebienie,

wika wyslalam do chwili dla Ciebie Oliwki jeden smieszny tekst plus jej zdjecie, opublikowali to i dostalam wczoraj 70zl akurat na zimowe spodnie dla malej bedzie hurra

cześć dziewczyny ja właśnie z pośredniaka wróciłam oczywiście byłam z małym musieliśmy troche poczekać więc mały tam biegał właził na krzesła i sie kładł ale nie było najgorzej;-)
mieszkamy na 3 piętrze i zazwyczaj małego wnosze sama albo wchodzi ze mna za rekę a dziś spojrzałam tylko czy nie ma czegoś w skrzynce a ten wbiegł na schody no i spadł:wściekła/y::no: walnął głowa w kaloryfer bo stoi przy schodach mały chwile zapłakał pokazał gdzie boli i było ok.nie ma nawet guza czyli źle nie jest.przed chwila położyłam go do łóżeczka poszłam do kuchni wracam a on śpi:szok::-) więc mam chwile by na spokojnie ogarnąć
miłego
piszcie co tam u was

Martusia a ktory to jest nr ChDc ?,ale fajnie ze wam sie udalo ;-)
Aguska ojej...dobrze,ze spi,jak wstanie to zapomni..przy dzieciakach to trzeba miec oczy naokolo glowy..,jeszcze pewnie nie raz spadnie....male zywe srebra :tak:
u mnie to mlody zaliczal co chwile jakies upadki,jeden siniak schodzil,drugi wychodzil...czasami az balam sie isc do lekarza,jak akurat mialam wizyte..bo on stale posiniaczony..:szok:..ale lekarz mnie uspokoil,ze inaczej wyglada,kiedy dziecko samo sobie cos zrobi,a kiedy jest bite....
Wika u mnie na razie cisza z @...powinna byc za ok.tydzien...,procz tego jednorazowego palmienia,nic nie ma...wiec czekam,co bedzie.....,ale pewnie to samo,co zwykle..czyli @ :wściekła/y:

Hej

wika ponoc listownie mi odpowiedzieli wiec czekam ;] co tam wymyślili ;]
aguska bidulek.... :*
madlen &&&& ;-) :*

Kurcze ale dennie sie czuje teraz... Miki spi a mi sie nic nie chce.... :dry: :-(

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny
no mój już dawno sie nie uderzył tzn nie aż tak mocno ale wsześniej to była masakra tak jak piszesz madlen jeden siniak schodził a drugi sie pojawiał.jednak teraz ma ładna buźke póki co:-D kiedyś u lekarza jak bylam to też miałam taka sytuacje bo on strasznie posiniaczony na buzi nóżkach rączkach a nawet na plecach (taki był ciekawski) i wtedy doktorka do mnie powiedziała:widzę że on to bardzo ruchliwy i ciekawy świata:-D stwierdzila to właśnie po siniakach:-D
ja już sprzątnęłam łazienke obrałam ziemniaki mięsko duszone dziś serwuje już mam przygotowane.mały śpi a ja pije kawke zaraz jeszcze podłogę umyje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry