reklama

Młode Żonki :D

Witajcie Kobitki!
:-)
Wracajac do pieluch to bardzo duzo moich kolezanek ich uzywa. W srode na Foto Matkach popytam sie i zdam Wam relacje. :tak:Jestem w szoku po wejsciu na strone fundatora mojej pieluchy. Taka jedna kieszonka( tak to sie fachowo nazywa kosztuje ponad 50 zl).
madlen - Ty wiesz, ze madrala z Ciebie! :tak:
martusia - niezly ten Twoj malz! Pogratulowac! Wyslac babe po czesci i montowac je przy latarce.:-D:szok:
Edysiek - przejazdzka rowerowa to super sprawa! :tak:
mama Boo - foty cudne, a dzieciaczki przecudne!:-)
Co do konkursu to nic nie wiem! :eek:

reklama
hejj :)

ja po weselu ledwo żywa:szok::szok: Poniedziałki mam wolne, to trochę odespałam, potem na szybko obiad, pranie, zaległe prasowanie i tak dzień zleciał:no::no::no:

Gwiazdeczka, tak jak piszą dziewczyny, bez szczerej rozmowy się nie obejdzie:no::no: &&&&& za Waszą rodzinę;-);-);-)

Martusia:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D i jak tachałaś??? czy M. sam podjechał???

Mama Boo
boski Tymuś:-):-):-):-):-) Ty jaka dżaga;-);-):tak::tak::tak: A zdjęcie obu chłopców razem obłędne:tak::tak::tak:

A Liza, to przypadkiem dzisiaj nie miała jakiejś wizyty u lekarza, czy cos takiego????

no i na dzisaij to tyle............. padam po całym dniu:no::no::no:

MamaBoo slodkie masz dzieciaczki ,ty tez jestes bardzo ladna kobieta ;-)
Martusia i co z ta chlodnica ?..to se twoj maz wymyslil..faceci i ich pomysly...;-)
wika skoro jestes dzisiaj ledwo zywa tzn,ze wesele udane..,to super ;-)
Liza gdzies nam sie zgubila..:tak:
Asienka o co chodzi z ta madrala..?,ze za duzo sie wymadrzam..ojej..a to sorki,nie wiedzialam..juz bede cicho ..:tak:
a mi sie moja @ poprzestawiala...:wściekła/y::wściekła/y:liczylam ,ze juz mnie opusci,a tu chyba sie przyplatala do mnie i to o okolo 2tyg,.szybciej..:szok:...na razie mam tylko plamienia,ale pewnie w ciagu 2-3 dni rozkreci sie na dobre..:-(:-(nastroj mam do bani..do tego jak wracalam z mlodym ze szkoly to tak zmoklam,ze az z nas cieklo,bo lalo jak diabli..wrrrr...

madlen a może to nie @ tylko coś sie tam już zagnieździło i dlatego te plamienia czasem przecież tak bywa;-)
asienka to drogo te pieluchy wychodza:szok:
u nas pogoda ładna tylko zimno ale my i tak na spacer sie wybierzemy zawsze jestem zdania że później będzie jeszcze gorzej:-Dwięc trzeba korzystać z tego co jest a jest słoneczko i to najważniejsze bo nie długo zaczna sie ponure dni ktorych po prostu nie cierpie!
muszę sie obejrzeć za jakimiś kozakami na płaskim bo przy Bartku w szpilkach jakoś sobie nie wyobrażam spacerów:-D

Dzięki, dzięki :-)
Madlen a może to plamienie z zagnieżdżania ? Ja nawet nie wiedziałam, że takie rzeczy istnieją, ostatnio mnie przyjaciółka oświeciła :-) Jak dzisiaj humor ? Mam nadzieję, że lepiej :-) Nie, myślę, że Asi nie chodziło o to, że masz przestać się wymądrzać tylko o to, że bardzo mądrze pisałaś do Gwiazdeczki :tak:
Wika czyli się dobrze bawiliście ?
Liz - co jest? :-( Gdzie jesteś ?
Asienka nietania ta pielucha, ale tak jak piszesz - jest ona n dłuższy czas. Tylko się zastawiam czy ktoś przeliczał koszty prania (energia, woda, proszek) ? Ja i tak piorę pralkę dziennie, więc przy takich pieluchach byłby dwie, a to nie dla mnie :-)

Pamiętacie ten świetny zestaw dla Oskara - spodnie, bluzka i sweter, który udało mi się tak tanio wylicytować ? To było 3 tygodnie temu, kasa poszła w ten sam dzień, facet nie wysłał przesyłki, na mile nie odpowiada i telefonu nie odbiera... Wczoraj wysłałam mu sms-a, że jeśli się ze mną nie skontaktuje to będę zmuszona zgłosić to administracji Allegro. I właśnie to robię... :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
mama boo ale trafiłaś pewnie za tanio poszło i dlatego nie chce ci wysłać pewnie zgłaszaj to bo nie ma na co czekać;-)
ja też sprzedaje czasem ubranka po bartku na allegro i mimo że bartek jest mały to zawsze ze mna idzie na poczte i staram sie wysyłać jak najszybciej paczki dlatego jak ktoś tłumaczy że nie mógł bo... to ja wiem że po prostu nie chciał i tyle chyba że pracuje w takich godzinach że ciężko mu sie dostać do poczty ale wtedy nie powinien nic sprzedawać na allegro i wysyłać poczta polska tylko jak coś to kurierem takie jest moje zdanie;-)
ale sie rozpisałam:-p

Witajcie wtoreczkowo kobitki!:-)
Ksawus spi, wiec witam sie z Wami cieplutko.;-) Dzisiaj musze zrobic te zadanie domowe i mam problem z panoramowanie. Bu....:crazy: Jutro Foto mamuski, a dzisiaj jedziemy na 17 na pokaz bajek z prowadzacym klaunem KOKO.
madlen- mama Boo na racje, uwazam, ze Twoje rady sa wspaniale!:-) Poprawy humorku zycze!:-D
mama Boo- o kurde no... tak to bywa z zakupami przez internet.:eek:
aguska - a ja juz mam cieple kozaczki-oficerki na lepienie balwankow! Kupilam je w CCC!:-)

reklama
Zgłosiłam spór na Allegro a godzinę później dostałam paczkę :-D
Trudno, wysłałam mu wiadomość i tyle. Oleję sprawę tak jak on olał mnie.

U mnie dziś gołąbki bez zawijania :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry