reklama

Młode Żonki :D

reklama
martusia ja też nie lubie chodzić w takie miejsca zwłaszcza że musze tam iść zawsze z Bartusiem:sorry2:
a mnie nie dawno coś chwyciło brzuch mnie rozbolał masakrycznie!wzięam już nospe forte i czekam aż przejdzie do tego mały szaleje a ja nie mam siły wstać:no:ale dawno mnie tak brzuch nie bolał bo aż kłuje a to na pewno nie na @ i nie wiem od czego:-(

hej,

wpadłam na okienku do Was życzyć miłego dnia:-) :-)

Ja wejdę na bb moze dopiero wieczorem, bo po moich zajęciach jedziemy kupić Igorowi kombinezon i buciki zimowe:tak:

Witajcie czwartkowo!:-)
Jak te dni pedza, zaraz weekendd, pozniej kolejny tydzien. W niedziele idziemy z Juniorem na koncert do centrum Sztuki Wspolczesnej.
Ania Broda
posluchajcie na stronce te cudowne brzmienia!:tak: Zakochac sie mozna. :-)jak bedzie mozna to chyba zakupie jej plytke.Widze wlasnie, ze jest tez na allegro.
martusia - obys wszystko pieknie i sprawnie zalatwila!
wika - udanych zakupkow!:-):-)

Jak Wam dzionek mija?
aguśka u mnie starszaki tez glupieją :no: chyba za dlugo juz są razem, nie moge sie doczekac poniedzialku i tego jak Hania pojdzie do szkoly... :dry:
Ide w piecu napalic bo M nie bedzie mial sie czym umyc bo na 18 idzie na noc.... a teraz u mojego brata jest

wika udanych zakupów!
aguśka dobrze ze przechodzi.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry