reklama

Młode Żonki :D

asienka dla cory kupilam suknie z kapeluszem czarownicy,a syn byl drakula,kupilam mu tylko maske i peleryne,ubralam biala koszule i jeansy i wygladal super..dzisiaj mieli party,smyki zadowlone..chociaz cora nie bardzo lubi halloween..
a ja jestem taka zakrecona ostatnio,ze pomylily mi sie tygodnie..bo bylam pewna,ze moje dzieci jada dzisiaj na pantomime..a jak sie okazalo,to mieli party a pantomima bedzie za tydzien...
martusia nie dostalam..szkoda,ze wczesniej nie dalas znac..
spalam do poludnia i teraz bede kusic,bo spac nie moge...a jutro rano jak trza bedzie wstac do szkoly,to ciezko bedzie podniesc sie z lozka..grrr
ide was poczytac..:tak:spijcie dobrze kochane ;-)

reklama
Hejka
martusia czemu w polowie domu pradu brak?:szok:
madlen hymmm.... zmuliło Cie...? ;-) ;-) ;-) ;-)
Julita czemu masz doła....???

Ja dzis do dentysty na 12, jednak wcisnela mnie, i dobrze ;]
Za oknem mgliscie... bleeee... ;] pije herbate i coraz gorzej sie czujeee :happy:

Trafiliśmy do szpitala, zatruliśmy się tlenkiem węgla z piecyka gazowego... Oskara nie było w domu, Rafał jest w szpitalu, dopiero w sb go wypuszczą, a my z Tymkiem byliśmy tylko do wczoraj. Jest ok. Fizycznie, bo psychicznie ze mną nie najlepiej...
Napiszę coś więcej jak dojdę troszkę do siebie...

mama boo o masakra:szok: dobrze że nic sie wam nie stało
trzymam kciuki za męża żeby szybko wydobrzał
moja przyjaciółka i jej brat 2 lata temu też sie zatruli na szczęście spędzili tylko kilka dni w szpitalu bez komplikacji

Hejka
martusia czemu w polowie domu pradu brak?:szok:
madlen hymmm.... zmuliło Cie...? ;-) ;-) ;-) ;-)
Julita czemu masz doła....???

Ja dzis do dentysty na 12, jednak wcisnela mnie, i dobrze ;]
Za oknem mgliscie... bleeee... ;] pije herbate i coraz gorzej sie czujeee :happy:

poprostu mam wszystkiego dośc w pracy nerwówka w domu to samo nie wytrzymuję już nerwowo:(

MamaBoo jejku dobrze ze nic się wam nie stało....ale strachu pewnie sie porządnie najadłaś:-(

zmykam do pracy na całe 10 godzin, ehhhh...chyba jesień tak na mnie zaczyna działać...ja chcę WIOSNĘ!!!!

mama boo o Boze straszne z tym telnkeim wegla, z czego sie ulatnial, Boze dobrzem, ze z tego wyszliscie biedny tymek, taki malusi

co do braku pradu u mnie w domu to tu jest tak dziwnie wszystko polaczone, bo przy budowie domu udzial mial elektryk amator chyba heh, poszly korki i w czesci domu nie bylo prau ani my ni sasiedzi nie mielismy, i to akurat w tej czesci domu w ktorej jest kuchnia, i ceieplej wody tez nie bylo bo my mamy wode na prad, a sasiad z dolu nie mial korkow zeby wymienic wrrr, ochrzanilam go to przed 22 cos wykombinowal i prad wrocil, a ja wczoraj bylam slomiania wdowa wiec nawet nie moglam nic sama zrobic, tylko z przedluzaczami biegalam az gniazdko wyrwalam :wściekła/y: a moj m tak teraz pracuje ze tylko w nocy jest w domu, a w wekendy tez go nie ma, wiec radz sobie kobieto sama eh

Witajcie!:-)
No i mamy juz piatek, niezle ten czas pedzi.:tak: na weekend mamy w planach sprzatanko oraz wypad na koncert.
mama Boo - zmrozila mnie Twoja informacja.:-( Boze wazne, ze wszystko jest Ok.:tak: Oby malz szybko wrocil do Was do domku.:tak:
julita - glowa do gory! :-DZima na takze swoj urok!:-D

ja tez sie ciesze ze zaraz wekend mimo bycia slomiana wdowa heh

jutro rano sprzatanie, potem do bajkolandii czyt. kulki z mala i jej kolezanka z przedszkola, jej mama i jej braciszkiem, w niedziele do kosciola a potem do rodzicow na obiad i po wekendzie eh

no my w niedziele na chrzciny idziemy a w sobote pewnie sprzątanko zrobie takie porządne
i też zaraz zleci weekend
dziewczyny zła jestem bo Bartek znowu uczulenia dostaje:-(to mleko go uczula zła jestem aż brak mi sił bo myślałam że już będzie mógł ładnie wszystko jeść
chyba ograniczę mu po prostu ten nabiał do minimum i zobaczymy
nie chce całkowicie rezygnować z mleka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry