reklama

Młode Żonki :D

Był na bebilon pepti ale już go ma nie pić bo jest za duży:baffled:
i miałam przejść na zwykłe ha a ja mu podałam zwykłe bo uznaliśmy z m że pora zobaczyć czy nadal ma ta alergie i dawałam mu teraz bebiko a dziś pójde kupić to ha i zobaczymy ale wydaje mi sie że też będzie go uczulało:sorry2:
dobrze że on pije tego mleczka około 250ml dziennie tylko to ma tylko nie wielkie zmiany skórne

reklama
a wy uczuleni jesteście pewnie na pyłki itp?a Bartek głownie pokarmówka i wcześniej miał naprawde na wiele rzeczy teraz już połowe z tego może jeść i myślałam że i nabiał przejdzie.a pójde do lekarza i co mi powie?zapewne przepisze leki i tyle a ja nie chce go faszerować tymi lekami dobrze że on ma lekkie suchości nie drapie sie w ogóle i sa blade czyli nie jakieś zaognione jak u innych dzieci a azs.ja mogłabym zrezygnować już w ogóle z mm i dawać tylko jogurty bo na nie jakoś alergii nie miał ale on jest jeszcze taki malutki

aguska - zdrowka dla Bartusia. :-)Masz od 6 miesiaca zycia pije juz zwykle mleczko, tylko zastanawiam sie dlaczego ma ciagle szrskie policzki. My oboje z malzem alergicy jestesmy, wiec on jest podotny na te typ schorzenia.:-(

asienka a mojemu wyszło dopiero jak skończył roczek!!!!!też zaczęło sie że miał szorstkie policzki a potem już poszło na całe ciałko.teraz w ogóle nie ma szorstkich:confused:policzków
tylko na ciałku gdzie nie gdzie no i wyszło mu kilka drobnych krosteczek na szyjce i na klatce i tak sie zastanawiam... co by z tym zrobić

Nie no tylko to mleczko i wiem że to przez nie jadł ostatnio kawałek ciasta albo wafelek ale to na bank od mleka.musimy z niego zrezygnować kupie to Ha nan i zobaczymy a jak nie przejdzie no cóż wtedy to nie wiem.
ponoć on już nie musi wcale pić mm jeśli występuje alergia to można ograniczać sie do minimum bez mm ale dla mnie to on jest za mały na to kurcze a wiem że lekarz pewnie mi to powie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry