reklama

Młode Żonki :D

MamaBoo no wlasnie chodzi o to,ze z nasza dwojka poszlo nam dosyc szybko,teraz cos szwankujemy :-D..przybylo nam kilka lat i sa problemy,zeby byla mala fasolina..,milego spacerku ;-)
Edysiek brava dla Angeli,ze ma odwage wziac te szczury na rece !!,ja chociaz by mi placili duze pieniadze,nie wzielabym ...feeeee,az mi ciary ida..:tak::tak::tak:
Asienka milego dnia w sali zabaw.;-)
Wika moja @@@,dobiega juz konca..ostatnie dni..:tak::tak:
Martusia daj znac pozniej jak lasagne wyszla?;-)

reklama
MamaBoo u nas nie to ze przychodzili bo tez ucze ze mają wołac i starszaki tak robią, a Miki to poprostu placze i nie daje sie uspic u siebie w łóżeczku to go biore do nas i zasypia i odnosze:tak:
Martusia a jak robisz lasagne???? daj przepis!:-)

Dobra ide sie przebiore i jade po Hanie wczesniej bo mama z tata chca na pole jechac ;/
ale zimnoooo na dworze:szok:

edit. a któras sie mnie pytala co oznaczają skróty WGR/WBR :-D hehehe takie są rejestracje u nas w okolicach- powiat białobrzeski-WBR, powiat Grójecki-WGR ;-)

my juz wrocilismy ze szkoly,jak dobrze ze weekend przed nami :tak::tak:,dzieciaczki teraz wcinaja obiad,a ja jakos nie mam ochoty na jedzenie..:no:
Martusia ciesze sie,ze lasagne smakowala..to poprosimy przepis ,skoro taka dobra..;-)

reklama
Liza, powiat grójecki, czyli Grójec pod Warszawą?? Mój M. co niedziela jeździ na giełdę na Słomczyn. Swego czasu sama też z nim jeździłam :tak::tak:

Martusia, ojj, a ja dawno nie robiłam lasagne:no: M. nie przepada za wszelkimi zapiekankami wiec takie rzeczy są u nas rzadko. Ale ja lasagne bardzo lubię

Madlen zapraszam na Staraczki 2012 :)

A ja po 16.00 skończyłam prace, teraz pasowałoby trochę dom ogarnąć, bo jutro jestem umówiona z koleżanką na plotki to nie będę miala czasu na sprzątanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry