Edysiek
odkrywca
Mama Boo to super, że mały tak pięknie rośnie. Oby tylko na mleku się skończyło. Tak to fajnie masz, że możesz wszystko jeść.
Asieńka fajnie, że zabawa się udała. Ciekawe musza być te zajęcia z foto matek, no i jakie piekne pamiątki na przyszłość zostają
Julita lepiej dzisiaj?
Liza co dzisiaj gotujesz ? Zawsze nam smaka narobisz
Ja dzisiaj szybki obiad zrobię, czyli naleśniki. A na jutro robię pieczeń, mięsko już się marynuje w lodówce 
Martusia, dziwna sprawa z tymi dziąsłami
Oby już nie bolało i szybko przeszło.
Madlen mój mąż też na rybach, wróci jutro. Ja też mam czasem dość tego sprzątania, idę do pracy sprzątam, wracam sprzątam
Chociaż przyznam, że u nas dzisiaj takie piekne słoneczko, że jakoś chce mi się sprzatać:-) Nawet już okna pomyłam;-), zaraz zabieram się za łazienkę.
Udanej zabawy życzę :-)
Asieńka fajnie, że zabawa się udała. Ciekawe musza być te zajęcia z foto matek, no i jakie piekne pamiątki na przyszłość zostają

Julita lepiej dzisiaj?
Liza co dzisiaj gotujesz ? Zawsze nam smaka narobisz
Ja dzisiaj szybki obiad zrobię, czyli naleśniki. A na jutro robię pieczeń, mięsko już się marynuje w lodówce 
Martusia, dziwna sprawa z tymi dziąsłami
Oby już nie bolało i szybko przeszło. Madlen mój mąż też na rybach, wróci jutro. Ja też mam czasem dość tego sprzątania, idę do pracy sprzątam, wracam sprzątam

Chociaż przyznam, że u nas dzisiaj takie piekne słoneczko, że jakoś chce mi się sprzatać:-) Nawet już okna pomyłam;-), zaraz zabieram się za łazienkę.
Udanej zabawy życzę :-)