reklama

Młode Żonki :D

Mama Boo to super, że mały tak pięknie rośnie. Oby tylko na mleku się skończyło. Tak to fajnie masz, że możesz wszystko jeść.
Asieńka fajnie, że zabawa się udała. Ciekawe musza być te zajęcia z foto matek, no i jakie piekne pamiątki na przyszłość zostają :tak:
Julita lepiej dzisiaj?
Liza co dzisiaj gotujesz ? Zawsze nam smaka narobisz :-D Ja dzisiaj szybki obiad zrobię, czyli naleśniki. A na jutro robię pieczeń, mięsko już się marynuje w lodówce :tak:
Martusia, dziwna sprawa z tymi dziąsłami :eek: Oby już nie bolało i szybko przeszło.
Madlen mój mąż też na rybach, wróci jutro. Ja też mam czasem dość tego sprzątania, idę do pracy sprzątam, wracam sprzątam :no:
Chociaż przyznam, że u nas dzisiaj takie piekne słoneczko, że jakoś chce mi się sprzatać:-) Nawet już okna pomyłam;-), zaraz zabieram się za łazienkę.
Udanej zabawy życzę :-)

reklama
:-D

Edysiek dzis wyczarowałam zielone pomidorki w zalewie na zime w słoikach :-D własnie skonczyly sie pasteryzowac ;-)
a jutro na obiad niewiem albo mąz kupi piers z kuraka albo wyjmę z zamrazarki skrzydełka i zrobię je w sosie karmelkowym ;-) do tego ziemniaczki i surówka.
Madlen ja tez mam dosc tego sprzatania! cidziennie sprzata czlowiek ze juz sie odechciewa.... ja odkurzam dziennie ze 2-3 razy! :dry:
Oooo oj mąz pozazdroscil by tego wedkowania, dawno nie byl, czasu na to nie ma:( i wogole ehhhh;//

Ale pogoda dzis nastraja okna pomyłam tez jak Edysiek ;-)

Miłego weekendu dla znikających :tak: ja niestety bede caly czas ;]

hej :)

ja już po wizycie u koleżanki no i przy okazji małe zakupki spożywcze na najblizsze dni zrobiłam :) W poniedziałek i tak musze jechać to Tesco na takie większe, bo w przyszły weekend mój M. ma urodzinki i jak co roku robimy imprezkę dla najbliższych, w sumie koło 10-12 osób. No i pasowałoby coś smacznego do jedzenia wyczarować :-D:-D

a my stołowaliśmy sie dzisiaj u mojej mamy, wiec jadłam ziemniaczki, udka i kapustke zasmażaną ;-);-)

u nas pogoda tez piękna, tak wiosennie jest na dworze :)

wika8 no pogoda piękna, my własnie do domku przybyliśmy, ogólnie własnie skonczylam ukladac dzisiejsze pranie, jeszcze tylko posciel przyniose bo sie na dworze wietrzy i tyle. Dzis koniec z robotą :tak: odpoczywam ;-)
Mąz do pracy juz pojechał ;P małe spięcie bylo ale cóz ;]normalka :D zab cos mnie zaczyna pobolewac;P dobrze ze do dentysty juz bliziutko bo we wtorek wizyta:tak:

Ale cisza.... zazdroszcze ze macie co robic, i pewnie macie mezów przy sobie :dry: ja sama cale dnie ostatnio... ;/ dzieci juz z mamą nie chca sie tak bawic, nawet Miki woli bawic sie ze starszakami niz ze mną, ja mu jestem tylko do przytulania, do dawania buzi i do takich pieszczotek ;P

Witajcie w sobote!
Nasprzatalam sie, nagotowalam golabkow, zrobilam 4 pranka, umylam wloski no i jestem przywitac sie. :-) Dzisiaj jeszcze w planach prasowanie, bu... moze poprosze malza o pomoc.:tak:
madlen - ja tez do niedawna nie wiedzialam, ze jest tyle atrakcji w grodzie Kopernika. Udanego spotkania z kolezankami. Wytancz sie i wyszalej na caly tydzien.:-D:-D
martusiu - zdrowka dla Twoich Zeboli! Oby przestały Cie meczyc!:-(
mama Boo - pytasz sie o Foto Matki. Sa to takie warsztaty fotograficzne dla mamuś. Uczymy sie na nich profesjonalnej obslugi aparatu i robienie fajnych artystycznych fotek. Ostatnio poznaliśmy doklebnie funkcje migawki oraz przyslony.:tak:;-)
Liza - mniam..... same pychoty robisz i tylko smaku nam robisz! :-D

Asienka no mam nadzieje ze te pomidorki beda pyszne;) jadlam je niedawno, troszke inna wersje i no niebo w gebie ;)
i jak idzie prasowanie? czy juz zrobione?

Dzieciaki juz dawno spią a ja oglądam "Mam talent" ;-)

reklama
Liza, ja od piątku rana aż do jutra po południu też jestem sama....i tak co weekend!!!!

Dzisiaj rano u koleżanki i na małych zakupach, potem miałam gości a pod wieczór pojechałam do teściowej.... caly dzień coś i podłogi dzisiaj nie umyte.... a teraz oglądam Mam talent i układam menu na imprezkę urodzinowa M. :)

Asienka, super, że masz możliwość uczestniczenia w takich warsztatach :) zawsze to jakaś odskocznia od dnia codziennego :)

Madlen jak spotkanie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry