reklama

Młode Żonki :D

wpadajcie wszystkie,mezus wlasnie zaczyna smazyc..,ja zaraz pojde posmarowac swieze buleczki <przed chwila wypieczone>z maselkiemi bedziemy wcinac..
moim dzieciom chyba zaszkodzilo swieze powietrze,siedza i sie rechocza,nie wiadomo z czego..

reklama
Madlen, świeżo wypieczone bułeczki z masełkiem :szok::szok::szok: nie masz litości dla naszych żołądków:-D:-D:-D a co do dzieci, to wiesz, nadmiar tlenu też może zaszkodzić :-D:-D;-);-)

edit : ja już spadam lulu :)

Madlen smacznego :)

Ostatnia edycja:
Wika a co ja bede sobie zalowac..potem w lozku wszystko zgubie :-D..mam juz koncowke @@@,to mozna poszalec,bo juz mnie nosi..meza zreszta tez..:-D
masz racje,ze nadmiar swiezego powietrza moze zaszkodzic..jak patrze na moje dzieci,to widze,ze im zaszkodzilo..i to bardzo :tak::tak:
zauwazylyscie,ze nam sie forum zmienilo..?,jakos nie moge sie jeszcze przyzwyczaic do nowego image..
dobranoc Wika :))

Bry
"jak dobrze wstać skoro świt..." :-)

Wstaliśmy kolo 5:45 ale ja nie jestem jakaś padnięta;-) przed 7 dzieciaki juz byly poubierane, i jadły sniadanko gdzie zawsze o tej godzinie wstawalismy dopiero ;P
Do tego dzieciaki wstały i kaszlą:nerd::confused: zabrakło mi słow... :dry: :no:
M spi po nocce, odsypiac bedzie caly dzien ;] do 16 bo potem znow do pracy ;]
Na obiad skrzydełka pieczone z ziemniakami i surówką;P takze ziemniaki obrac tylko i surówka. a skrzyedlka do piekarnika:tak:
W nocy znow mysz mnie o 1 obudzila,no jak ją spotkam to jej ogon z d**y urwe :happy: :-D hehehe

madlen smazona rybka.... :happy: ale bym zjadła!!! :-D
Gdzie się forum zmienilo? nie zauwazylam :dry:
martusia trzymaj sie:*

Ide sie ubrać jakos ;P ehhh....

Witam i ja z rana!
Korzystam teraz, bo potem czasu juz może nie być;-) Zaraz mój powinien z ryb wrócić. A dzisiaj u nas na wsi odpust, a po południu festyn (bezalkoholowy;-))
Madlen my też lubimy takie złowioine rybki, ciekawe czy mój dzisiaj coś złowił ?
Martusia bądź dzielna, oby do jutra.
Liza zdrówka dla dzieciaczków :-)
Ja zmykam robić jakieś ciacho :tak:

Edysiek pewnie złowił:-) fajnie ze macie festyn:-) u nas tez powinien byc w tym tyg lub w nast niedziele odpust :tak:

Miki poszedł spac:szok: oczywiscie najpierw sie darł 15min, dalam mu nurofen bo zaczol sie ślinic jak...:no: pewnie któras czwórka wychodzic bedzie... ehh...
ide obiad przyszykowac, bo potem nie bede miala jak :*

witam witam

my pospałyśmy do 8.30:DDD
mała wypiła juz mleczko a teraz się bawi klockami a ja muszę ogarnąc pokoje i tez idę obiad przyszykowac bo potem idziemy na długiiii
spacer

Madlen mam nadzieję, że wieczór udany :-) Mają rację dziewczyny, to dobry sposób na odreagowanie.

U nas dzisiaj jakoś chłodno, na spacer wybierzemy się chyba popołudniu dopiero. Wczoraj Starszak wybył do teściów na noc, więc mieliśmy spokojny wieczór bardzo. A Młody obudził się o 2.30 i o 5.00 więc wyspana jestem :-)
Miłej niedzieli !

madlen Ty to jetes robisz nam apetyt nie tylko na jedzenie, ale jeszcze na lozko :-D, tez miany na forum tez mi jakos dziwnie podchodza
liza ja tez mam dzisiaj kurczaka na obiad, mojej myszy tez mozesz ogona urwac tylko ja zlapac, ot dopiero problem :wściekła/y:
julita ja tez z rana musialam chalupke ogranac

moj m pierze dzis lozka w koncu sie doprosilam po dluuuuuugim czasie :szok: :tak: a mnie dzis zeby bola odrobinke mniej ale za to do kompletu zaczela mnie bolec glowa pewnie tez od zebow eh byle do jutra
piore tez dzis posciel bo mala nam w nocy zrobila pisiu do lozeczka :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry