reklama

Młode Żonki :D

reklama
Witam!
Mama Boo fajny taki malusze, który poznaje otaczajacy świat. Dobrze, że masz chwile wytchnienia jak Oskar jest w przedszkolu.
Asieńka a to rozumiem ;-) To powodzenia w szukaniu pracy.
Julita zdrówka dla małej
Liza boli jeszcze? Kurcze człowiek idzie do dentysty,żeby pomogli a tu jeszcze gorzej :no:
Madlen True Blood to serial o tym jak wampiry żyja obok ludzi i ich nie zjadają, bo mają sztuczną krew, tylko sie w nich zako****ą ;-) Dla mnie rewelacja, jest tam miłość, zdrada, nienawiść czyli to co w przeciętnym serialu obyczajowym. A do tego nadprzyrodzone zjawiska, wampiry, duchy, wiedźmy i takie tam, czyli całkiem moje klimaty:-).
Idę zaraz pranie powiesić, chyba już mgła opadła :eek:

witam,
dziewczyny u nas wiosna !!,czy u was tez jest tak cieplo?,bo u nas to mozna isc na krotkim rekawku,dzieciaki poszly do szkoly w samych bluzach,a po drodze je sciagaly.. teraz w cieniu jest 17st.:szok:,a w sloncu pewnie 20 !!!
ide zrobic sobie kawke i zaraz wracam :tak:

U nas wczoraj i przedwczoraj tak było, dzisiaj troszkę chłodniej, dlatego ze spacerkiem poczekamy tak do 13.
Ja mam ostatnio jakiś problem z obiadami... W ogóle nie mam pomysłu, dzisiaj pierogi :-)

Mama Boo ja codziennie mam taki problem..juz czasami brak mi pomyslu..do tego jeszcze mam problem z cora,bo ona to nie je wszystkiego i czasami robie jeden obiad dla nas i drugi dla niej...,dzisiaj tez nie wiem,co zrobic..maz chce biala w kapuscie,to mu bede gotowac,a dla dzieciakow chyba placki nasmaze..bo to akurat bardzo lubia..
a kolorek fajny..taki troche w czerwien wpada,moj odcien,bo ja choc mialam na glowie wszystkie kolory teczy..w czerwieni czuje sie najlepiej..

reklama
HEEJKA! :)
Sorrka ze dopiero teraz ale noc okropna do 4 ząb bolał :( bralam proszki co te 4-6h i dupa, przestawalo na 1,5-2h bolec i znowu! i tak byulo kolo 1 wzielam procha i do 3:30 mi nie bolalo wiec spalam a potem wyłam z bólu :( a kolo 4:30 przestalo całkiem i padłam.... rano wsiedlismy wszyscy do samochodu, Hania do szkoly, i my pojechalismy do tesciow ale tesciowej nie bylo ;] posiedzielismy troszke z dziadkami meza :) i pojechalismy na miasto za butkami dla Hani ale nic ładnego nie znalazłam;/ szukalam tez bluzeczek z krótkim rekawem i tez nic ciekawego ;] w lumpku dwie bluzeczki ciensze z dlugim wzielam, i u mnie na wsi kupilam dopiero dwie bluzeczki i leginsy:) zostaly adidaski i bedzie oki:)
Potem po Hanie , i do domku, obiad, na dwórek... i niedawno wrocilismy do domku bo zimno sie zrobilo ;]
maz w pracy a ja tam czuje ze w szczęce cos mnie pobolewa co jakis czas ale chyba najgorsze za mna ;]
jak zacznie znow bolec to dzwonie do dentystki bo co najsmieszniejsze mi sie zdaje ze bolal mnie zab u góry a ona mi robila dwa dolne, osemka miala mala usterke 2min "roboty" i siodemka sie ukruszyla i mam opatrunek narazie;]

u nas dzis tez bylo cieplo do 14 potem coraz chlodniej a teraz juz zimnooo.. poszlam w piecu przepalilam bo w nocy jak spie sama to mi zimno....:( ale jeszcze dzis i jutro chyba juz nie ma maz nocek... klucimy sie jedynie przez to bo nire jestesmy razem praktycznie;P i M sie chce "ungadunga" i nie ma jak :-)

mama boo, madlen ja tez mam problemy z obiadami;P jak mama bedzie wolniejsza robie farsz i zasiadamy do pierogów i namroze;-) <mniam> dawno nie jadlam:-)
martusia i jak z dentysta? ;-) nie bój sie lepiej isc za wczasu niz potem ma bolec ;/ :*

edit. a i kupilam sobie szmponetke i przyciemniam sobie kolor na czekoladowy brąz! nie lubie tych moich mysich włosów :dry:zobaczymy jak bede wyglądac z farb a nie chce mi sie bawic wole szamponetki co jakis czas zarzucac;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry