reklama

Młode Żonki :D

Hej ho
Edysiek ja jeszcze nie farbowałam poczekam na weeken co by jak cos nie wyjdzie ludzi w skzole nie wystrachac:D hahahaha

Wspołczuje @, ja dzis wzielam ostatnia tabletke i od jutro czekam na okres! ciekawe czy sie ureguluje to u mnie bo zawsze byla tragedia....
Ja dzis obiadu tez nie robie, tylko ryz dogotuje do zupy:) i moze jak po Hanie pojade kupię piers z kuraka, i jakas rybke bo dawno nie jadłam rybki po grecku! :-D mniammm...... i przelece sie jeszcze po wsi i moze znajde jakies butki dla Hani...;]

reklama
Martusia co za wredna baba, chyba bym jej napisała, że jak nie odda całej kasy to zgłaszam to do administracji Allegro. A na aukcji co było napisane ? Że w jakim stanie jest kurtka ?
Aguska a co ty tak z tym Płockiem wyskakujesz ? :-) Dlaczego się przeprowadzacie ?
Liz bo naturalne kolory są takie mysie - ja też mam takie. Małż najchętniej widziałby mnie w czarnym, ale mnie się już znudził, więc w ramach kompromisu jest ciemny brąz :-) Jak ząb dzisiaj ?
Edysiek u mnie ciemny brąz, ale jestem zadowolona. Lepiej tak niż z 5 cm odrostem :-D

Dziś już będą pierogi :-D

Ostatnia edycja:
MamaBoo wyslij gołębiem troch pierogów:-D
A z zębem oki, juz czuje ze to bolał mnie górny a nie ten co mi robila, jakos tak jak uraze sie lekko to mnie zaboli, wiec staram sie ta stroną nie gryżc ;] co jest uciążliwe i jak tylko zacznie znów bolec dzwonie do dentystki ;)

Boze leń mnie bierze.... :dry: :-D heheheh

Helloł!:-D
Dzisiaj jestem z Wami wczesniej. Obiad juz zrobiony a misiaki Ksawka piora sie w praleczce.;-) Dzisiaj czwartek, wiec dzien zakupowy. Jutro malz jedzie na angielski, wiec jesli pogoda dopisze wybieramy sie z nim do Torunia!:-)
aguska - to daleko sie przeprowadzasz. Z połnocy do centrum!;-)
Liza - udanych zakupkow!
jeszcze do was wpadne!
Milego dzionka dziewczynki!;-)

Liza to fajna dentystka jak nie wiem,ktorego ma zeba robic..:-D,ale dobrze,ze juz nie boli ;-)
Martusia ale lipa z ta kurtka..mozna sie w tylek ugryzc !!:wściekła/y:
Mama Boo ja farbuje wlosy loreal ferria i ladnie wychodzi kolorek..,no ale jak ty mialas ciemne,to od razu czerwieni nie uzyskasz..
milego dnia !!:-)

madlen nie no dentystka jest super naprawde a zrobila mi tego zeba na dole bo on byl nadkruszony i juz mnie bolał wczoesniej,, a te górne niewiem o co chodzi ze zeczol bolec:dry: ale juz tak mialam z jedynką, ze mialam katar i tak mnie jedynka napierdzielała i to samo teraz mam katar spory i mnie ten zab bolał okropnie..,. ale dobra niewazne...

martusia dzieki ale kupilam tylko kawałek schabu i dwie piersi, butków nie.

A po drugie juz mam zje**ny humor, rycze i wogole...
Nie ma to jak "kochający" rodzice...
Ale to tez niewazne...:(

Liza to dobrze,ze dentystka spoko..;-) bo juz myslalam,ze to taka,co nie wie ktory zab boli..a poza tym,czasami tak jest,ze boli inny zab,niz ten,ktory jest chory..bo bol promieniuje..
nie lam sie ...,zycze poprawy humorku...;-)
a ja przed chwila skonczylam gore sprzatac...jak smyki wroca ze szkoly,zjedza obiad i usiada do lekcji,to ja przelece dol..mam nadzieje,ze chociaz dwa dni bede miala czystko w chalupie..:confused:..u nas dalej cieplo,ale cos sie chmurzy...fajnie jakby na weekend byla ladna pogoda,ale cos mi malz mowil,ze ma padac..:wściekła/y:..szkoda,bo w tygodniu niebardoz jest czas aby gdzies pojsc czy pojechac...jakby co,mamy zaproszenie na sobote do znajomych..,ale nic jeszcze nie planuje...
Wika milej imprezki i 100 lat dla meza :-):-):-)

hejj :)

Wpadam na chwilkę (znowu :-(), czekam aż Igor sie obudzi i jedziemy na miasto na ostatnie zakupki przed imprezą...
Madlen, ja sprzątałam przedwczoraj a dzisaij dom wyglada tak jakby tajfun przez niego przeszedł:wściekła/y::wściekła/y:

Liza, ojjj nieciekawie, jak masz złe stosunki z rodzicami:no::no: ale może się ułoży, wyjaśnicie sobie pewne sprawy i będzie ok :)

MArtusia :szok::szok: w szoku jestem z tą kurtką....ja się na szczęście nie nacięłam jeszcze na żadnego sprzedającego na Allegro

Aguska, a kiedy ta przeprowadzka?? Bo chyba nie doczytałam :(

a propo sprzątania... Igor oczywiscie jak zobaczył że wyciągam odkurzacz, to wrzeszczy "ja, ja" no i chcąc nie chcąc dziecko mi poodkurzało:-D:-D
Zobacz załącznik 394572

Ostatnia edycja:
Wika słodki ten wasz Igor :-) Ja się od dwóch dni proszę żeby Oskar pokój posprzątał... Sto lat dla męża !!!
Madlen ja codziennie sprzątam, czysto jest do wieczora. A rano jak się budzę to wszystko od nowa... Masakra jakaś !
Liz mam nadzieję, że się wypłaczesz i będzie lepiej. Z rodziną... najlepiej wychodzi się na zdjęciu... Ja też mam doła, bo Tymon ma prawie dwa tygodnie a moja mama jeszcze nas nie odwiedziła. Co prawda w międzyczasie urodziła moa bratowa i "musiała" opiekować się pozostałą jej dwójką, ale... tak to bywa właśnie. Ostatnio bliżsi mi są teściowie niż moi rodzice...

My już dwa spacerki zaliczone, czekamy na Rafała, zjemy obiad i znów wybywamy. Szkoda w taką piękną pogodę w domu siedzieć.
A tu się chwalę:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Kobietki :)

Ja w 2 stycznia będę dwa lata po ślubie. I moge powiedzieć, że w żadnym związku nie jest super. Ja nawet nie mam kiedy kłócić się z mężem, bo on pracuje na dwie zmiany i mało co się widzimy. A jak już, to staramy się spędzić miło ten czas :)

Pozdrawiam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry