reklama

Młode Żonki :D

Asieńka zagłosowałam :-)
Madlen ja pamietam, bo zupelnie się tego nie spodziewałam :-D
U nas też piękna pogoda 24 stopnie:tak: Tak więc korzystam i przekopałam już kawałek ogródka :tak:
Teraz czekam z obiadem na Angelę, a potem poczekam na K. Już nie pamiętam kiedy mu ostatnio dawałam obiad jak wrócił z pracy, bo jak ona wraca to mnie już nie ma.

reklama
Edysiek zycie czasami lubi zaskoczyc ;-)
Asienka to w takim razie bede glosowala ;-)
ja zaraz uciekam po smyki do szkoly,a po obiadku na dwor..poki jest sliczna pogoda,to trzeba korzystac..:tak:
milego weekendu,jak bede miala czas,to zajrze do was..;-)

Ale mi ten dzień dzisiaj uciekł... Masakra...
Rano posprzątałam, potem spacer+zakupy, potem zaczęłam robić obiad i babeczki, Oskara odebrałam, zaliczyliśmy jeszcze plac zabaw i teściów i w domku teraz jesteśmy i dopiero zsiadamy do obiadu :-D Dzisiaj Małż później wraca, więc nie chciało nam się do pustego domu wracać.
Dzisiaj Dzień Chłopaka wiecie o tym ? :-) Oskarowi dostał gazetkę, Tymek zawieszkę na smoczek z imieniem, a Małż jeszcze nic :-)
Asienka też zagłosowałam,przypominaj się codziennie to będę głosować, bo trochę zapominalska jestem. Fajne jaja z tymi złodziejami, a co policja na to ? Może warto pomyśleć o jakieś kamerce, chociażby na noc.
Madlen nie znam czegoś takiego jak bóle owulacyjne, ale też słyszałam, że niektóre kobiety je mają.Trzymam kciuki cały czas, przez cały cykl :-D Też masz nieciekawie, że z mamą nie rozmawiasz...
Liz widzisz - i tak źle, i tak niedobrze. Jak daleko są to źle, a jak blisko to jeszcze gorzej... Chyba musisz z nimi zrobić porządek, bo przecież masz swoje życie, swoją rodzinę i prawo do prywatności. Albo bym drzwi na zamek zamykała. Nauczą się pukać :-) Jak dziś humorek ?

Heyooo
MamaBoo w naszym przypadku jak mieszkalam od rodziców 40km bylo super! Zaluje ze wróciłam tutaj ale to tez część ich gry bylo by mnie sciągnąc wiec wiesz....

A dzis humorek tez do d**y bo... nad ranem znow mnie zab zaczol bolec, zadzownilam do dentystki i kazala przyjechac, zdjela opatrunek z tego zeba co robia(mnie akurat nie bolał bo wzielam procha) i czym polała go i jak nie zaczelo mnie bolec.....:no:) potem znieczulenie i kanał wyczyscila i zatrula, i mam 2 tyg na decyzje czy lecze dalej (płatnie) czy wyrywam go... i dzis 40zl u niej poszlo :no: ehhhh niewiem co zrobic, bo ten ząb od wizyty mnie znów napieprza... :-(
No ale mam nadzieje ze przejdzie ;]
A tak to oki. ;] z rodzicami unikam sie stykac bo nie mam na to ochoty;] na dwór nie wwychodzilam dzis bo ten zab mnie boli, do tego dzieciaki kaszla wiec zrobilam nam dzien w domku na zabawach ;] ja polezałam, i jakos tak przed kompem nie mam ochoty za duzo siedziec, no i dzieci mi nie daja ;]

Czekam na M bo niedlugo powinien byc i wieczor spedzamy razem :) wreszcie ;-)

Ja dzisiaj tak jak pisalam wczesniej te piekne popoludnie spedzilam na zabawach w ogrodzie. Pieknie i bardzo cieplo bylo, wiec maly na krotkim rekawku latal kolo domku.
Dziekujemy za glosiki. Jestescie Kochane!:-)
Liza - udanego wieczorku i oby zebolek nie bolal!:tak:
mama BOO - super prezenciki na Dzień Faceta!
Dobranoc Kobitki!

Edysiek jak tam ubrania Komunijne wybrane?
asienka ukradl cos ten zlodziej? masakra, ja bym umarla ze strachu, ja mieszkam na wsi i przyznam szczerze, ze czesto zostawiam drzwi otwarte albo nie zakluczone etc., ale u mojej mamy w miesice to nawet buty na klatce w bloku strach zostawic, zeby po cos wejsc do domu :( tak nie powinno byc, ja zagłosuje jak mi się uda oczywiście :tak:
madlen po tym zaltwieniu tych facetow to ja bym sie bala na ulice wyjsc
liza braku bolu i milego wieczorku zycze

na pasowaniu bylo super, pogoda jak na zamowienie, eh rosna nam dzieci, rosna

reklama
Witajcie dziewczyny!
Dzieki za glosowanko. Wiem, wiem o co chyba chodzi.:tak:
Puszcze Wam nowego linka i powinno byc dobrze
GRA.fm :: Toruń :: konkursy
wybierzcie dzieczyny konkurs Płeć męska i uczestnika Ksawerego Pyzika
Oj pogody przepieknej ciag dalszy. Dziś małż zaplonował dla nas przejazdzkę rowerową.
Zyczymy miłego dzionka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry