reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

witam kochane :-)
u nas dzisiaj przymrozek,grrr z moja cora sobie pogadalam i dzisiaj juz bylo dobrze,zobaczymy jak bedzie dalej
MamaBoo jak mozesz to zapytaj,bo b.mnie to ciekawi,a nie bede zakladala watku,aby zadac pytanie i dzieki ;-),no i powodzenia w cwiczeniach !!
Aguska zdrowka dla Bartusia ;-)
Edysiek dla ciebie tez zdrowka ;-)

reklama
aguska o kurcze to kiepsko pamietam jak oliwka miala, oj duzo sil zycze, ze tez musialo Was to dopasc:wściekła/y:

mamaBoo cwiczysz ja pierdziele tez bym chciala miec tyle determinacji w sobie:tak:

edysiek u Was mroz u nas cieplutko tylko przepaduje, wracasz do domu z pracy i czytasz fajnie he tez bym tak chciala ja wracam to gotuje, piore itd.:rofl2:, a jak brzuch juz lepiej

ja ja dzis zostawilam stowe w aptece i w dodatku mala mi ze wszystkich spodni na raz wyrosla, musze przeszperac allegro

Ostatnia edycja:
Witam sie.
Zdrówka dla chorowitków!
MamaBoo a no jakos daje rade z tym, ale jest ciezko psychicznie... gratuluje samozaparcie do cwiczen, ja tez powinnam zaczac;/

Dzis zaliczylam dentyste z Danielem i z sobą, Daniel juz wsio oki, przednie zalakowane, piateczke mu zrobila tez i kontrola z Hania za 4mies, a co do mnie to zeba mi wyrwala, drugi za 2 tyg do kanałowego :no: brak slow....

Witajcie!
U nsa niezmacznie lepiej.Teraz maly spi. Obiad mama juz zrobiony. Dzisiaj mielone. Jutro popoludniu pojedziemy do kontroli.
martusia - co do rodzinek, to zgadza sie!
mama Boo - teraz cztam Biznes czyli kupa ludzi. Ja zawyczaj zaczynam czytac po 12 w nocy!
Liza - zebolowego zdrowka zycze!

to nie rota ale inne dziadostwo mały dostał dicoflor osłonowo i mam podawać smecte powinno góra za dwa dni przejść
całe szczeście dziś liczac od 6 rano bya tylko jedna kupa i mały może nie je ale dłubie więc coś tam w żoładeczku ma no i troche pije nie za dużo ale lepiej niż wczoraj
dzięki

madlen zaniedbałam zeby po porodach;/ a wiesz jak to sie sypie po ciazy, ja mialam az 3 ciaze i poprostu nie bylo kasy by leczyc;/ teraz powoli jakos zaczelam leczyc i tyle a wiadomo ze terminy z NFZ są co 2-3 mies to ile sie zrobi tych zebów na rok;P nie chce byc szczerbata, choc 4 zebów na ta chwile juz nie mam ;] no a do leczenia mam jeszcze ta piatke i trójke i tyle juz, na szczescie...
A kanalowe mialam juz robione, dentystke mam super i sie nie boje, glupie uczucie jak tym drucikiem udrażnia kanał ale sie przezyje :-)

aguska zdrówka!!!

Liza znam ten bol,na nfz robia byle jak i do tego kolejki...,ja lazilam w ciazy,wiec mi az tak zebole po tylku nie dostaly..potem mialam dluga przerwe,bo jakies 5 lat i od razu 5 zebow do robienia :szok:,bo madra ja poszlam do dentysty 1 przed wylotem .ostatni mialam robiony w zeszle wakcje i pozniej zima..i jak do tej pory odpukac mam spokoj.;-)
a ty jak przezylas 3 porody to takie kanalowe to pikus dla ciebie ;-)
aguska ,aska zdrowka dla waszych chlopakow ;-)

reklama
witam ostatnio czasu brak w sobote mielismy impreze i była bardzo udana pomimo ze znów były problemy ale nie bede tak ogolnie tutaj pisac teraz mam juz malego a wlasciwie duzego kawalera w domu. zdrówka zycze chorowitką

Do góry