reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

Hej. Sorki że zniknęłam ale musiałam się zająć przygotowaniami do imprezki urodzinowej Natalki. Niedawno pożegnaliśmy gości. Jubilatka zadowolona z prezentów. Za to ja padam z nóg.
Nadrobię Was jutro:sorry:
Miłego wieczorka.

reklama
kokusia wszystkiego naj dla Natalki:tak:
out straszne ponad pol kg Dzieciatko szok :szok:, ob przetrwalo

u mnie dzis troche lepiej ale biore wegiel, no i dieta bleee, wlasciwie to sama nie wiem tak do konca co moge jesc, przed chwila robilam m bulki do pracy i skusilam sie na kawalek kielbasy :zawstydzona/y: mala nie chce zsnc bo musialam ja dzisiaj polozyc na drzenke przez ta pobudke o 5, no dobra lece prasowac moze wpadne jeszcze pozniej jak bede pazurki robila

Marta jak prasujesz i odkurzasz i masz sile na zrobienie sobie paznokci,to chyba az tak zle ztoba niej jest ,co ?;-)

heh madlen sama jestem z mala to ktos musi;-) dzisiejsza jeszcze noc spedzilam na wc wiec hm tak srednio ale za to slaba jestem i wszystko mnie boli eh no ale nic trzeba robic co sie musi i nie narzekac inni maja gorzej heh

dobranoc Kochane Kobietki :rofl2:

Witajcie!
kokusia - WszystkiegoDobrego dla cory! Fajnie, ze imprezka udala sie! A co robilas? Ciasto i tort tylko? Bo ja zastanawiam nad malego urodzinami! Jeszcze komcepcji nie mam, ale chyba tylko torcik i ciasto. Nie mama kasy!
martusia - zdrowka
aguska - zdrowka dla Bartusia!
U nas chorobowo i nerowo. Malynie che mi lekow brac, komp mi siada itd. moge opowiadac. Ksawek nic mi dzisiaj nie jadl, tylko mleko cieple popijal.
Mnie i malza chyba chorobsko bierze. Postaram sie jutro wpasc.
Dobranoc Dziewczyny!

Mnie ostatnio jakiś leń z dołkiem dopadł. Dobija mnie już to siedzenie w domu... Ry nie było praktycznie cały weekend w domu. I w sb i nd wrócił ok.16 ... Dzisiaj też pewnie wróci wieczorem, a mnie dobija, że wszystko jest na mojej głowie. Do tego dziąsło mnie boli. Jak nie urok to... wiecie ;-)
Kokusia sto lat dla Natki !
Asienka dużo zdrówka dla was wszystkich.
Madlen a ktoś dodał nasz wątek na FB ?
Martusia lepiej się już czujesz ?

Idę sprzątać i obiad robić. Bleeeeeeeeeeeee :crazy::no:

Hejka
Nadrobilam troszku.

kokusia widze ze mloda bedzie miec urodzinki jutro chyba ale juz skladam zyczonka:*
MamaBoo ojejku no to ciagle sama siedzisz z chlopakami.... u mnie M jest tylko w niedziele ;P tak to codzien robi od 8 do 20-21 ;P czasem kolo 19:30 wróci... takze tez ciagle sama....

Ja obiad mam tylko ziemniaki obrac, no i musze isc w piecu napalic ale mi si enie chce.... gardlo mnie boli:( ehhh HAnie do szkoly puszcze albo jutro albo w srode....

Witam! Dzień dobrze zaczęty, czyli poranek z BB :-D

Kokusia to super, że impreza się udała i córcia zadowolona. STO LAT dla solenizantki :-)

Martusia ogólnie dieta lekko strawna, czyli raczej tylko gotowanem, nic smażonego, tłustego czy ciężkiego.
W ciężkich przypadkach można jeść kleik ryżowy lub gotowany ryż, gotowaną marchewkę czy kisiel, lekką zupę albo gotowane mięsko.
Bułkę możesz zjeść samą, ale bez kiełbasy czy sera.
Mam nadzieję, że jednak już lepiej i już będziesz mogła jeść wszystko :tak:

Mama Boo trzymaj się kobietko. Na pewno ciężko Ci samej, ale masz jeszcze swoje 2 skarby :tak:

Życzę zdrówka wszystkim potrzebującym i poprawy humoru smutaskom :-)

Idę robić zupe fasolową i trochę ogarnąć mieszkanko.

reklama
hej
MamaBoo fajnie,ze chociaz ty zauwazylas moje pytanie ;-),na gorze masz ,ze one person likes this i dlatego pytam,co to znaczy..czy watek w ogole mozna dodac na fb..czy o co chodzi..na fb masz taka funcje "lubie to " i wtedy ci wyswietlaja sie jakies linki,info etc..czy z naszym watkiem jest tak samo i czy mozna zobaczyc,kto dodal ?
a ja mam nastroj do bani,w nocy pozaralam sie z M,a rano jeszcze dobila mnie corka..chyba znowu zaczyna wchodzic w faze buntu,wrrr.bede musiala ja troche naprostowac,bo zaczyna pyskwoac....:angry:
chorowitkom zycze zdrowka !!!,a cala reszte pozdrawiam :-)

Do góry