Tygrysek1985
Fanka BB :)
ja tez sie dolaczam do grona slepych 
aguska nie odpuszczaj z tym nocnikiem masz racje

aguska nie odpuszczaj z tym nocnikiem masz racje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Musicie jakoś się dogadać, spróbuj jakoś skłonić go do rozmowy. Inaczej będziecie coraz bardziej oddalać się od siebie. Tylko pamiętaj, że każde z Was musi coś od siebie zaoferować, bez kompromisu każdej ze stron nic z tego nie bedzie. Życze szybkiego dogadania się z mężem.
ale tak mi się wydaje że musisz być odstrojona jak talal jak przyjeżdża itp . Przynajmniej to na mojego działa 

jak to juz kiedys pisalam koldra ma 4 rogi pogodzi i rece i nogidelfin Na naszych mężów i chyba na każdego chłopa najlepiej działa podejście go od strony wyrka hehe . jak to brzmi![]()

Wysiadam już czasem. Oni są w domu od południa/wieczora i robią bajzel a ja rano zap*** i tak w kółko. Chyba jakiś bojkot by się przydał. Albo przynajmniej strajk 
Ciężko mi było samej, cały dzień w domu tylko z małą. Dopiero jak poszłam do pracy, do ludzi ;-) to było mi lepiej.

..a dzieci szybko rosna