Tygrysek1985
Fanka BB :)
ja tez sie dolaczam do grona slepych 
aguska nie odpuszczaj z tym nocnikiem masz racje

aguska nie odpuszczaj z tym nocnikiem masz racje

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Musicie jakoś się dogadać, spróbuj jakoś skłonić go do rozmowy. Inaczej będziecie coraz bardziej oddalać się od siebie. Tylko pamiętaj, że każde z Was musi coś od siebie zaoferować, bez kompromisu każdej ze stron nic z tego nie bedzie. Życze szybkiego dogadania się z mężem.
ale tak mi się wydaje że musisz być odstrojona jak talal jak przyjeżdża itp . Przynajmniej to na mojego działa 

jak to juz kiedys pisalam koldra ma 4 rogi pogodzi i rece i nogidelfin Na naszych mężów i chyba na każdego chłopa najlepiej działa podejście go od strony wyrka hehe . jak to brzmi![]()

Wysiadam już czasem. Oni są w domu od południa/wieczora i robią bajzel a ja rano zap*** i tak w kółko. Chyba jakiś bojkot by się przydał. Albo przynajmniej strajk 
Ciężko mi było samej, cały dzień w domu tylko z małą. Dopiero jak poszłam do pracy, do ludzi ;-) to było mi lepiej.

..a dzieci szybko rosna