reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

super Edyta ze macie biblioteke i teatrzyki na wsi

a moj problem niestety jest strasznie ciezki i nie wiem co zrobic nadal, nawet spac ani jesc przez ten problem nie moge

reklama
U nas chorowanie na calego. Bylismy u lekarza. Nie za dobrze to wyglada. Ma same blizny na dziaslac i jak się podrazni tokrew leci. Nie moze jesc owocow, ani pic sokow. Tylko papki mozna mu podawac. W poniedzialek kolejna kontrola!
Ja dzisiaj ubudzilam sie z opuchnieta zuchwa. Gula mi rosnie i rosnie. Bardzo urosla przez caly dzien. Lekarz powiedzial, ze to zapalenie slinianek!
Zycze Was duzo zdrowka!
Przepraszam, ze nie odpisuje kazdej Kobitce,ale juz sil nie mam.
Postaram sie odezwac jutro.

asienka zdrowka

eh nie wiem co mam zrobic, nie wiem tez jak to napisac powiem tak problem jest tego typu stoje przed dylematem czy jesc suchy chleb, czy tez z pasztetowa i pozwolic na to, zeby nad moim m ktos sie znecal psychicznie np. nieslusznymi oskarzeniami o to, ze ukradl butelke wody!

ok. 24tej wlasnie wrocilam z Tesco ja pierdziele co sie tam dzialo :szok: :szok: :szok: bylismy ok. 21.18 ludkow jak mrowkow z pelnym iwozkami ludzie zostawiali przy kasie srednio ponad 400zl na same zabawki, a byly asy co miay prawie 800zl i wiecej szok, ludzie brali jakby za darmo dawali! ja zostawilam 216zl z czego w bonach dostane polowe, dzis nie stalam po bony bo ludkow jak mrowkow, wpierw kolejka do kas a potem jeszcze po bony, my juz sobie stanie po bony odpuscilysmy bo mala plakala ze chce isc do innej kolejki bo ta jest za dluga ha ha nawet udalo mi sie przed nia ukryc ze cos kupilam! A kupilam tak:
PLAY DOH CIASTOLINA MEGA WIADRO 20TUB + AKC. 22410 (1931267828) - Aukcje internetowe Allegro wyszlo mnie to 69,99zł
i to PROJEKTOR TABLICA z RZUTNIKIEM+ PISAKI+obrazki (1913688709) - Aukcje internetowe Allegro to mnie wyszlo 17,50zł
i jeszcze jakies drobiazgi kupilam w suymie za 20zl autko hot wills dla brata Emilki, telefon grajacy dla Emilki i 4 pak ciastoliny dla Oliwki kuzynki

a teraz wlasnie m z moim Bratem nowe meble w kuchni montuja łoł co zwariowany dzien-noc

Asienka zdrówka
martusia no to nieciekawie ma m w pracy bo tak wnioskuje życzę udanego rozwiazania;-)
a to wczoraj były te promocje w tesco?u nas jest tylko małe tesco to nawet nie szłam bo tam wielkiego wyboru nie ma.i tak kasy póki co nie mam.
fajne prezenicki kupiłaś

a ja popijam kawcie która chętna?

Martusia kurcze to naprawdę masz problem :no: Rozumiem, że to w pracy Twój ma nieciekawą sytyację. Nie wiem co doradzić :sorry: bo z jednej strony teraz tak ciężko o pracę, a zdrugiej każdy człowiek zasługuje na szacunek i godne traktowanie. Życzę aby udało Wam się szybko znaleźć jakieś mądre rozwiązanie problemu.

Asieńka życzę zdrówka dla Was, a dla Ciebie jeszcze dużo siły i wytrwałości.

Zmykam do obowiązków, w weekend mam K. w domu więc nie mam tyle czasu na BB ;-)

Madlen musisz uzbroić się w cierpliwość. Ponowiłam pytanie i zobaczymy czy w końcu ktoś odpowie...
Martusiu ciężko mi cokolwiek napisać, bo tak naprawdę nie wiem o co chodzi, ale mam nadzieję, że wszystko się ułoży i Twój M. nie będzie narażany na takie obelgi :*A dzisiaj tez jest to w Tesco czy tylko do wczoraj ?
Edysiek a jaką wypożyczyłaś ? Ja teraz czytam "Pani McGinty nie żyje", ale dopiero kilkanaście stron przeczytałam.
Asienka a co jest Ksaweremu, że takie problemy z dziąsełkami ma ? Biedaczek...

Ja wczoraj na imprezce byłam, w sumie od 16.30 do 21, więc nie jest źle ;-) Było bosko, dawno się tak nie uśmiałam i nie nagadałam, teraz mnie gardło boli :-D Szkoda, że taka impreza tylko raz w roku :-(

Buziaki :*

MamaBoo, Madlen a nie łatwiej samemu polubic wątek i zobaczyc sie sie dzieje wtedy, i potem znów kliknac ze "nie lubie" ? :-D zaraz ja sprawdze, widzialam na moderatorni ze nikt nie odpiwiedzial na to pytanie wiec moze warto tak sprawdzic... ?:-)

Martusia wspolczuje ehhhh...:*

Ale dzis zaczelo wiac;/ przepowiadali ze tak bedzie i prosze, jutro ma byc ponoć gorzej :no:
Zbliza sie zima chyba;P choc i tak jest koniec listopada a sniegu jeszcze nie ma :-D oby zima w tym roku byla krótka!!! :tak:
Obiad gotowy, Miki spi. mamy 15 zabka :-D hehehehe ale leci;-)

reklama
Mama Boo ja mam Trzecią lokatorkę, ale na razie zaczęłam Tatę Whortona. Czytałam ale wieki ;-) temu a poza tym lubię wracać do sprawdzonych powieści.
Super, że impreza się udała. My co roku mamy zakłądową Wigilię ( no nie dla całego zakładu tylko dla wybranych ;-)), zawsze w jakiejś eleganckiej restauracji. Tyle, że ja jakoś nie mam ochoty iść i słuchać życzeń od dyrektora :no: , który w tym tygodniu powiedział że nawet nie mamy co liczyć na podwyżki. A nie mieliśmy już ładnych parę lat, a patrząc na to ile przez te lata wszystko poszło do góry ręce opadają :-( A i jeszcze podobno na świeta nie dostaniemy tyle co zawsze :wściekła/y: Tyle, że to nasze pieniądze z funduszu socjalnego. Ogólnie sytuacja w firmie nieciekawa.

Liza widze nowy suwaczek :-) Jakbyś chciała zapraszam na wątek
https://www.babyboom.pl/forum/diety-diety-f35/kolko-wzajemnej-akceptacji-oby-do-celu-53621/
w grupie raźniej

Ja już zupę ugotowałam, zjedliśmy z K. Angeli nie ma, bo pojechała z babcią na zakupy.
Nie powiem, że nie skorzystaliśmy z wolnej chaty;-) :-D

Do góry