reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

Hej poweekendowo.

Martusia, julita
[*]
[*] :-( smutne...
asienka trzymam kciuki!
MamaBoo polubilam dzis i zobacze co sie bedzie pokazywac na FB i dam znac :tak:

Ja sie dennie czuje, czekam na @, do tego Miki ma uczulenie chyba od pampersów, cala pupka pachwinki, wsio czerwone:( musze zmienic pampersy i tyle, smaruje mu sudocremem i jak sie nie bedzie poprawiac do jutra to ide do pediatry :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!:-)
Maly juz na szczescie je. Po wizycie dowiedzialam sie, ze Ksawko zarazil mnie zapaleniem. Co to mam powiekszone to wezly chlonne. Mam brac antybiotyk i przemywac dziasla, tak jak Junior.
Liza - ojejciu! Jakie pieluchy uzywaliscie?:eek:
Milego Wieczorku!!!:-)

prad juz mamy ale strach byl ogromny bo juz nam dwa razysufit zerwalo przez wiatr a ostatnio drzewa z asfaltem wyrywalo a prad wlaczyli w nocy po 1

Liza a zmienilas ostatnio pieluchy na inne, a moze macie nowe mokre chusteczki, nie zaluj sudocremu, Emilka nie moze zadnych chusteczek mokrych a i tak ciagle ma straszna pupke zwlaszcza jak jej zabki wychodza to kupka i pupka jest straszna, ja nie stosuje dla niej w ogole chusteczek tylko po kazdej kupce wkladam ja do wanny troche uciazliwe ale pomaga i co przewijanie sudocrem

asienka zdrowka

Liz biedny Mikuś. Dla mnie sudocrem to zło konieczne. Wietrz ile wlezie, mąka ziemniaczana tez potrafi zdziałać cuda.
Martusia to okropnie u was wieje ! U nas też wietrzysko, ale na szczęście nie aż tak. A mieszkacie w domu czy w bloku ? Zumba to połączenie tańca z aerobikiem. Fajne filmiki na youtube są.
Asienka a czego to zapalenie było ? Dobrze, że Ksawcio już lepiej. Teraz ty się kuruj. U nas do ZUS-u ciężko się dostać, po 50 osób na jedno miejsce... A i tak wiadomo, że wygra ten, pod kogo konkurs był robiony...
A na zumbę teraz muszę kumpelę namówić. A jak nie to to jeszcze jest afro aerobik - cokolwiek to jest :-D

Madlen, Wika, Gwiazdeczka, Edysiek, Delfin, reszta - co u Was ?

Ja już dzisiaj nie wytrzymałam, bo od kilku miesięcy jęczę Ry, że nigdzie mnie nie zabiera etc. i nie reaguje, więc mu dzisiaj powiedziałam, że skoro on się nie kwapi żeby mnie gdzieś zabrać, to ja będę wychodzić z kim innym. A na jego pytanie z kim, odpowiedziałam, że z kimkolwiek, kto będzie chętny. Może to zadziała ?

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj dopiero mam chwilę. Zaraz po pracy pojechałam z Angelą do dentysty, szybkie zakupy, jeszcze na godzinkę do rodziców i do domu.

Zdrówka dla wszystkich potrzebujących życzę

Martusia u nas rano nie było, prądu ale tylko w części domu bo jedną faze odłączyli.
Mama Boo znalazłam sobie filmik z zumbą i chyba wypróbuję

Zmykam, bo zaraz K. wróci z pracy, może jutro znajdę więcej czasu.

mama Boo- u malego powstalo od tego, ze u wszystkie zeby naraz wychodza. Krwawily i nabawily sie zakazenia, a ja zarazila sie od niego.
Co do pracy, to trzeba probowac. teraz ma maksa szukam i wysylam, gdzie sie tylko da.

Hej
Dzieki dziewczyny.
Zminilam pampki dzis w nocy mial z rosmana i widze ze automatycznie zaczyna sie goic? oczywiscie codziennie robie mu nasiadówy w krochmalu i do tego sudocrem... nic nie zmienialam z pieluch, chusteczek kosmetykow, jak nagle sie to pojawilo i zaczelo pogarszac tak tez oby szybko zniklo.....
I sorrka ze nie pisze nic wiecej ale dennie sie czuje, Hania znow kaszle w domu siedzi, ja mam @ w sumie lekko przechodze ale...;/ ehhh

O z Rossmana! To mnie nie dziwi! Ja rez kiedys mialam i tez Ksawek mial ten sam problem. Pieluszki oddalam kolezanke, ktorej mala nie ma na te pieluchy alergii. Pupka byla non stop czerwona!

reklama
hm a my znowoz uzywalismy glownie tylko pieluszki z rossmana i u nas byly super, co pupa to inne wymagania heh

a ja dzisiaj jade z moja 3 latka na pogrzeb Jej Pradziadka ciekawe jak ja jej mam to wszystko wytlumaczyc na pewno bedzie sie pytala co to za pudlo (trumna) i czemu je pakuja po ziemie

MamaBoo dobrze powiedzialas m brawo :tak:

Do góry