reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode Żonki :D

reklama
witam ;-)
mam meza w domu,chory na zwolnieniu,wiec na kompa malo czasu,bo mi przybylo 1dziecko wiecej..:-D
dzisiaj mlody wrocil ze szkoly z napuchnieta warga i z jego opowiesci wynikalo,ze go kolega uderzyl,a jak sie pozniej okazalo,to chlopaki sie bili..taka zabawa..:wściekła/y:,rece opadaja..,a tak to wsio OK,dzieciaki zdrowe..dzisiaj juz kupilam prezenty na mikolaja,bo czas goni,a ja daleko w polu..jutro rano chce leciec po slodycze,jakies gwiazdorki etc.,a pozniej bede myslala nad prezentami gwiazdkowymi..bo ostatnio jakos glowy do tego nie mam :no: ..w ogole nie czuje,ze swieta sie zblizaja..chociaz naokolo juz je widac,bo choinki i ozdoby swiateczne sa wszedzie..
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna ;-)

Madlen to życzę zdrówka dla męża. Doskonale Cie rozumiem, bo chory chłop jest jeszcze gorszy od dziecka :-D
Ja na razie nie kupowałam żadnych slodyczy, bo mamy dostać paczki ze słodyczami w pracy. Nasz wlaściciel ma oprócz naszej kilka innych firm w tym ze słodyczami ( produkuja m.in słynne wafle Grze...;-)) A że oboje dostaniemy po paczce to troche tego będzie, tylko mam nadzieję że wyrobią się do mikołaja.
Ja świąt juz nie moge sie doczekać, nawet już mam kolędy :-)

Mama Boo ja mam taki 3 20 Minutes Express.AVI - Zumba Fitness Basics & 20 Minutes Express - ZUMBA - caroline058 - Chomikuj.pl
ja mam konto na chomiku to ściągam ale może gdzie indziej też znajdziesz.
Już właśnie poćwiczyłam. Akurat tyle czasu to udaje mi się znaleźć.

Aguska u mnie na pewno były śmieszne, bo jeszcze ich nie opanowałam no i nie zawsze udaje mi sie nadążyć ;-)
Ogólnie jest to połaczenie aerobika z tańcem a ja kocham tańczyć :-)

Hejka
sorry ze tylko o sobie ale wpadam tak w przerwie sprzatania ;P
Hania od srody na antybiotyku znow, bolało ja ucho i goraczka... a chce ja juz raz na najblizszy czas wyleczyc, woncu wycieczka w poniedzialek i do tego swieta za pasem, wiec mam trojke lobuzów(*druga dwojka z katarem ;P);] do tego wzielam sie za sprzatanie, okna pomyte, foranki uprane z zaslonkami ;] i wzielam sie za ukladanie ubran dzieciaków w komodzie bo tam jest jakby po tornadzie;P az sie odechciewa ale musze;/
Daniel "gra" na flecie, zaraz jak go wy***ie za okno to bedzie ryk :happy:
Buziaki.... :* :-)

Jestem i ja! Właśnie wróciłam z biedronkowych zakupów. Nic takiego nie kupowałam tylko jakieś soki, jogurty i takie drobnostki. No i cukierki na choinke kupiłam 18zł za kilogram wychodzi za czekoladowe to wzięłam no i sopelki, czyli takie długie.
Teraz nic mi się nie chce. Troche posprzatałam, mąż mi rozwalił kawałek ściany w kuchni, bo mu wilgoć na ścianie przeszkadzała :wściekła/y: On musi mieć wszystko idealnie a ja mam juz dość tych remontów. Mam nadzieję, że to szybko zrobi, bo chciałabym zacząć sobie sprzątać na święta.

Liza to życzę zdrówka dla dzieciaków. Ja musze co tydzień u Angeli w szafkach sprzatać, bo ona tam tez potrafi niezły armagedon zrobić. Mogłabym nie ruszać i kazać jej posprzątać samej. Tyle, że ja jak widze porozwalane ciuchy to mnie cholera bierze :angry:

reklama
Liza zdrowka zycze i wytrwalosci;-)
Edysiek dokonale Cie rozumiem z ta sciana ja ju od 3 tygodni mam nowe meble w kuchni ciagle nie do konca ustawione, ale rozumiem m bo faktycznie ciezko u niego z czasem, a co balaganu w szafie to moja mala tez robi sajgon ale sama jeszcze nie umie w niej posprzatc :no:

a ja dzis dostalam od Mamy prostownice na Urodziny, powiedzcie mi prostuje sie suche czy mokre wlosy??

Do góry