reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

reklama
Witajcie!
U nas ze zdrowiem juz lepiej! ja jutro mam rozmowe o prace, wiec Kochane trzymajcie kciuki.
Ach... musze sobie tez posciagac troche filmikow z cwiczeniami i powyginac cialo smialo!
Liza - zdrowka dla familii!
Dobranoc Babeczki!

Asiek trzymam &&& za prace !!! ;-)
a u nas taka ziminica,ze szok..smyki chca juz ubierac choinke..i chyba w tym tygodniu juz ubierzemy i zaczniemy stroic dom :tak:moze wtedy poczuje lepiej magie swiat ;-)
milego dnia :-)

A my wczoraj choinkę ubraliśmy :-D
Wiem, że wcześnie, ale jak już wczoraj kupiliśmy, bo zeszłoroczną musieliśmy wywalić to już ją ubraliśmy. Jest boska :-)
Dzisiaj odwiedzą mnie koleżanki z pracy, więc zajrzę jeśli już to dopiero wieczorkiem.
Buźki :*

My będziemy mieli w tym roku mała sztuczna bo przy Bartku to i tak będzie wyczyn:-D
już go widzę wspinającego sie na komode żeby ją ściągnąć:-D
ale ja to ubieram zawsze albo przed sama wigilia albo w dniu wigilii;-)

Witam!
Asieńka jak po rozmowie ?

Madlen a u nas tak ciepło jak nigdy, dzisiaj ponad 10 stopni było :szok: I podobno tak ma być jeszcze do połowy grudnia. Mam tylko nadzieję, że na świeta pogoda bedzie bardziej zimowa.

Mama Boo to nieźle się pospieszyliście z tą choinką :tak: Ja myślę, że ubierzemy tak gdzieś tydzień przed świętami.
Miłego plotkowania z koleżankami :-)

Aguska dla takiego szkraba choinka to niezła frajda ;-) Ciężko będzie go upilnować.

Dostaliśmy w pracy paczki ze słodyczami. Tyle, że mój K. nie zdążył schować i mały szpieg znalazł. Wzięła sobie kilka rzeczy a resztę schowaliśmy na później. Moja paczka jeszcze leży w samochodzie, wieczorem ją przyniosę i pozabieram kilka rzeczy do paczki mikołajkowej. Dokupię kilka drobnostek i wystarczy, bo w szkole też będą mieć paczki.

reklama
Do góry