reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

MamaBoo u na schoinki juz sa w polowie listopada :szok:,lewdo skonczy sie Halloween,to juz widac swieta..my chyba tez bedziemy ubierac,chcialabym w tym tygodniu,ale to sie jeszcze okarze :-D
dzisiaj mlody jak szlismy do szkoly to sie pyta,kiedy polozymy choinke ??,bo on by chcial juz..
a ja bylam dzisiaj z lobuzami u lekarza i mlody ma egzeme,jak za 2m.nie bedzie poprawy to dostane skierowanie do specjalisty,na razie dal mi ponad kg masci zeby go smarowac i syrop w naglych przypadkach,ale tylko na noc,bo moze byc po nim senny..chcialam jeszcze skierowanie do logopedy,ale mi nie dal..pogadam z naczycielka,zeby skontaktowala sie z przychodnia i wtedy moze cos ruszy..;-)
Edysiek ja mam tez w domu takich szpiegow :-D,ale jak na razie nic nie wyweszyli :no::-D
u nas snieg ma ponoc padac w pon.albo wtorek,ale jak wracalam od lekarza to juz mrozu nie bylo,tylko cieplo i padal deszcz
Asienka i jak po rozmowie ?
wika ,liza co u was ??:confused:
MamaBoo milego plotkowania :tak:

reklama
witam ostatnio zadko tu bywam ale po prostu brak czasu mały coraz mniej spi w dzien także i na internet coraz mniej czasu. widac ze swieta sie zblizaja bo i tematy swiateczne. ojj ja bym bardzo chciała choinke ale przy tym moim łobuzie nie da rady, mysle ze moze za rok ale skoro on taki aktywny to i pewnie w przyszłe swieta bedzie trudno :dry:

Witajcie!:-)
No i jestem po egzamie i rozmowie. jak bym znala na pamiec KK, ustawe o pracownikach samorzadowych, ustawe o samorzadzie gminnym oraz Instrukcje Kancelaryjna to bym dostala ta robote. najpierw byl test, pozniej przeszlam do kolejnego etapu. Tym razem rozmowa, ale rozmowa ta to tak naprawde egzamin ustny. Pytania szczegolowe itd.
aguska - zdrowka dla Bartusia!
Liza - mamaBoo - to u Was juz czuc swietami. U mnie jeszcze bajzel, okna brudne, firanki szare itd.Ojjjj trza sie wziasc za robote!
Edysiek - czyli smokolyki na swieta juz sa!
My choinke ubieramy zazwyczaj dzien przez Wigilia!
Dobranoc babeczki!:-)
Jutro ide na::-D
Centrum Sztuki Wspolczesnej
A jeszcze polece Was stronke dla maluchow::-D
Gry dla dzieci oraz zabawy i piosenki dla dzieci online – Buliba.pl

A ja już nie mogę spać, to po necie buszuję. Szukam jakiś fajnych przepisów.
Moja jeszcze na razie nie pyta o choinkę, to na razie mam spokój.

Asieńka a ja się zastanawiałam po co nas na studiach uczyli ustaw na pamięć :eek: (skończyłam administracje publiczną) to teraz wiem :szok: W życiu bym nie pomyslała, że rozmowa może wyglądać jak egzamin. Toż tego człowiek nie będzie pamiętał całe życie, a zreszta zawsze można do ustawy zajrzeć i przypomnieć sobie. A po za tym co z tego, że ktoś będzie umiał na pamięć jak nie będzie potrafił zastosoawać w praktyce :no: No ale to cała nasza Polska, tutaj nic nie powinno dziwić :hmm:
A po jakiej Ty jesteś szkole?

Idę męża obudzić, trzeba zacząć miło dzień ;-)

hej mamuśki.. nie pisałam nic, bo w ogóle nie mam czasu.. wróciłam na uczelnię - nauka pełną parą.. muzyczna, przygotowania do koncertu świątecznego, na którym śpiewam.. resztę czasu poświęcam małej.. :)

Staram się Was nadrobić, ale tyyyyle tego napisałyście, że masakra :D
Jak na razie przesyłam wszystkim mamusiom i dzieciaczkom buziaki :*

aaa i dziewczyny mam pytanko.. chce któraś kod na zakupy do smyka 20 % ? ważny dziś i jutro.
My znowu same.. tatuś pojechał na weekend do Jeleniej.. Powiem Wam, że Majka w ogóle nie chce się przewracać na boczki, tylko ciągnie do siadania.. ;O

Witajcie!
My po Imprezkach Mikolajkowych. Maly wlasnie spi, a ja wypoczywam.:-)
Edysiek - ja jestem po naukach politycznych. Troche wiem o KP, Instrukcji czy ustawach, lecz perfekcyjnie niestety nie. No coz trzeba probowac!
Milego weekendu Babeczki!

Ja dzisiaj na nic nie mam czasu.
Rano zakupy - kupiłam sobie kozaki. Potem malowanie pokoju, sprzątanie i pieczenia ciacha dla męża na jutrzejsze imieniny.
Jak uda mi się paskudę wygonić szybko spać, to może sobie poświętujemy we dwoje. Tylko coś mi się wydaję, że to ja padne pierwsza :-)

a ja dzis wykonczona sprzatalam caly dzien nawet sufity mam sprzatniete i posciel zmieniona, zabawki na ktore mala jest juz za duza pochowalam na co Oliwka stwierdzila ze chowamy dla Braciszka heh ja nic o jego istnieniu nie wiem:szok::-D

Edysiek pokaz kozaczki :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry