reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

Witajcie dziewczyny...
U mnie ciężki tydzień;(...w poniedziałek zmarł mój dziadziuś który z nami mieszkał, w środę był pogrzeb...a ja do tej pory chodzę zamyślona, w myślach mam mnóstwo sytuacji z nim związanych....

Pogoda dopisuje jak na koniec listopada jest ślicznie:tak:

reklama
Edysiek super ze skorzystaliscie z wolnej chaty heh

a co do wyprzedazy to jest tez dzisiaj zastanawiam sie czy jeszcze dzisiaj po cos nie pojechac heh dopadlo mnie szalenstwo zakupow ale kocham rozpieszczac moja Gwiazdke

co do Gwiazdki to my jedziemy na drugi koniec Polski do hotelu jakiegos chyba spa na Wigilie zakladowa z m pracy, kasa na Swieta tez ma byc spora ale dopiero ze styczniowa wyplata czyli w Sylwestra

mojego problemu jeszcze nie rozwiazalam, tyle tylko ze szukam dodatkowej pracy dla siebie, zeby m mogl zrezygnowac z miejsca do ktorego chodzi

julita wspolczuje z calego Serca, Panie swiec nad Jego Dusza

Ostatnia edycja:
julita przed chwila skladalam Ciwyrazy wspolczucia z powodu smierci Dziadka a ja wlasnie dostalam telefon, ze mojego m Dziadek przed chwila umarl, Panie swiec nad Jego Dusza...

Witajcie!
Obejrzelismy sobie film na kompie i jestem poczytac co tam u Was.
Maly jakos juz powoli je, za to ja padam! jestem opuchnieta, bol premieniuje do zebow i ucha. W poniedzialek z malym i ze soba ide do lekarza!
Julita - wspolczuje z calego serducha!
martusia - powodzenia w poszukiwaniach pracy! Fantastyczna okazja Ci sie trafila!
Liza i martusia - po Waszych suwaczkach uswiadamiam sobie, ze niedlugo swieta, swieta, swieta!!!
Edysiek - ja niestety ostatnio nie mam nastroju do czytania, ani do focenia.
Dobranoc Kobitki!

Julita, Martusia bardzo Wam współczuję.
Asienka dużo zdrówka.
Liz i kliknęłaś ? :-)
Edysiek u nas też wysokość bonów zależy od tego ile ludzi i z czego skorzystało w trakcie roku z Funduszu Świadczeń Socjalnych. W tym roku nie jest jeszcze tak źle, przynajmniej na prezenty będzie dla najbliższych.

U nas wczoraj byli znajomi. Jeski jak mi tego brakowało, teraz będą częściej, bo się przeprowadzają niedaleko. A ja mam zamiar namówić kumpelę na Zumbę w Ośrodku Kultury :-)

MamaBoo co to Zumba?

ja mam dzisiaj lenia jak piernik, nic mi sie chce zreszta wczoraj tez mi sie nie chcialo siedze jak taka Ciotka na 4 literach heh tylko podlogi wczoraj odkurzylam, a problem wyglada na to, ze sam sie rozwiaze, m idzie dzis po 15tej na rozmowe,trzymajce kciuki prosze

A u nas właśnie poszedł prąd od wiatru jakieś drzewo zerwało linie dobrze chociaż że miałam już wszystko w domu na jutro zrobione bo u nas jak nie ma prądu to nie ma nic strasznie się boję żeby teraz jakieś drzewo się na dom nie przewróciło bo mieszkamy w lesie w zeszłym roku przez cała Gwiazdkę nie mieliśmy prądu no i już dwa razy nam sufit spadł od wiatru strach się bać

Witajcie Cieplo Moje Babeczki w ten wietrzny dzionek, a raczej juz noc!!!:-)
Dopiero niedawno skonczyłam pisać dwa listy motywacyjne do ZUSu. Zaczynam szukac pracy na maksa. Maly za 1,5 roczku pojdzie do przedszkola, wiec czas ucieka.Ja nadal nie czuje sie dobrze. Mam goraczke, boli mnie ucho i gardlo. Jutro Was napiszę co lekarz powiedział.U Was też tak wieje?
martusiu - no to nieciekawie! Trzymajcie sie!:eek:
mama Boo - zumba to super sprawa! Ach... pozazdroscic! Musze pooszukac w Toruniu tych zajec! Moze gdzies tam znajde. :rofl2:
Dobranoc !!!:-)

reklama
Do góry