reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

Edysiek ty to zdolniacha jesteś, tort ? Podziwiam ! Ja robiłam te "twoje" pierniczki 23.12 a na Wigilię już miałam miękkie, bo zamknęłam w puszce z cząstkami jabłek. Są obłędne !
Martusia to jest jakaś kpina z tymi lekarzami, co mu szkodzi żeby przyjąć Oliwkę ? Nie wierzę, że NFZ mu płaci tylko za dzieci powyżej 7 r.ż. Buc jeden !

Jak planujecie Sylwester ?
Do nas przychodzą znajomi i dzisiaj wymyśliliśmy,że się przebierzemy :-D
Tylko ja nie mam pomysłu za co :-(

reklama
hejj :)

Ja tylko melduję, ze zyję po Świetach, ale coś mi bb szwankuje i ciągle mnie wywala:wściekła/y::wściekła/y:

zajrzę na dłużej jak mi się bb naprawi, bo nawet teraz nie mam jak Was poczytać
:-:)-(

dla mnie to tez jakies chore ze lekarz dzieciecy przyjmuje tylko powyzej 7 roku zycia a innego leklarza w najblizszym miescie nie ma paranoja jakas

dzisiaj bylam u mojej szefowej w aptece jakie kolejkito normalnie szok ludzie zapasy robia

Witajcie Babeczki!
:-)jakiegos poswiatecznego lenia mam. Nic mi sie nie chce. Bu...
Edysiek - wszystkiego dobrego dla cory! U nas rowniez niebawem beda urodzinki. Pochwal sie wypiekami!:-)
martusiu - duzo zdrowka dla Oliwki!:tak:
wika - jak sie czujesz mamuska?:-)
Milego dzionka!

Asienka, ja też mam poświętecznego lenia.... a do tego mdli mnie i strasznie ćmi głowa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chyba mnie coś bierze, bo osłabiona jestem:wściekła/y::wściekła/y:

Edysiek, robicie jakąś imprezkę dla Angeli??

Edysiek ty to zdolniacha jesteś, tort ? Podziwiam ! Ja robiłam te "twoje" pierniczki 23.12 a na Wigilię już miałam miękkie, bo zamknęłam w puszce z cząstkami jabłek. Są obłędne !
Martusia to jest jakaś kpina z tymi lekarzami, co mu szkodzi żeby przyjąć Oliwkę ? Nie wierzę, że NFZ mu płaci tylko za dzieci powyżej 7 r.ż. Buc jeden !

Jak planujecie Sylwester ?
Do nas przychodzą znajomi i dzisiaj wymyśliliśmy,że się przebierzemy :-D
Tylko ja nie mam pomysłu za co :-(

mozze za osę:)

reklama
Edysiek wszystkiego naj dla Corki:tak::tak::tak:

mam Oliwki wynik od lekarza i jest w normie hurra wiec lekarza przelozylismy na 6 lutego
:tak:

samochod juz w naprawie wczoraj m probowal nim dojechac do naprawy to mu stanal po drodze i musial ktos przyjechac go zaholowac a po drodze jeszcze lina pekla i pobladzili heh, naprawa jakies 1000 zl wyjdzie masakra jakas chyba bede musiala sie przywitac z karta kredytowa
:no:

a mi dzisiaj przywiezli moja podopieczna do domu i sprwdzam jakby to bylo gdybym miala dwojke dzieci i meza w domu heh:confused: :rofl:

Do góry