reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

reklama
Święta, Święta i po Świetach jak dla mnie zdecydowanie za krótkie, worek super prezentów, trochę wytchnienia, popsuty samochód i złamany ząb na widelcu to ich bilans, a jak u Was?

martusia u nas też pełno jedzenia, mała dostała tylko wózek z nosidełkiem i lalą bo na mikołaja dostała masę prezentów ale prezent trafiony na 10000% Maja oszalała na jego punkcie:-D
mamy piękną choinkę tylko tego śniegu trochę brakuje

U nas też jeszcze pełna lodówka, a u mnie już prawie 1 kg więcej :eek:
Angela zadowolona z prezentów. Teraz jeszcze przed nami urodziny i dopiero wrócimy do normalności ;-)

Och jak dobrze, że mi się waga zepsuła :-D
U nas tak samo- obżarstwo do potęgi (to jakaś głupota normalnie żeby tyle jeść...),ale od dzisiaj już spokój,na obiad jakaś lekka zupa. Oskar oszalał na punkcie prezentów, Tymek też super zasypia z delfinkiem, szybko go uspokaja.
A ja mam dzisiaj wychodne, jadę do przyjaciółki, a faceci mają męski wieczór.

Witam i ja po świętach.
Ja tam na wagę na razie boję się stawać;-)
Święta oczywiście udane i baardzo rodzinne. My w święta jeździmy zawsze tylko do mojej mamy, do której zjeżdża się reszta mojego rodzeństwa. A w drugi dzień oni przyjeżdżają do nas. Marcin nie ma rodzeństwa więc z jego strony jeżdżenia nie ma.

U nas Mikołaj to kompletnie oszalał. Dziewczynki podostawały po 10 prezentów. W większości trafionych. A największą furorę zrobił Natki kucyk
e-zabawki MY LITTLE PONY KUCYK CHORA CHEERILEE (1996825943) - Aukcje internetowe Allegro
i Martynki prosiaczek
NOWA ORYGINALNA GRA PIGGY POP NIE PĘKAJ PROSIACZKU (2006703659) - Aukcje internetowe Allegro
normalnie dzieci nie mam:-D;-)

Martusia niezły bilans;-):sorry2:

My dziś odpoczywamy po świętach i mam zamiar robić nic:-D:tak:
Miłego dnia.

Hejka :)

U nas w Wigilię Miki robil akcje, grzebal w buzi wiec ząbki osttanie ruszyly ;/ Z prezentów zadowolone ogolnie wiec oki.
Czlowiek przejedzony ;P i jak ida swieta to sie ciagnie a one same jak 3h trwają;P tak szybko lecą.. ;]
Zmeczona po nich jestem jeszcze bardziej ;P
Chrzestny do Mikolaja ma dzis przyjechac jeszcze bo w swieta pracowal i tk sie nie udalo mi zajechac ;]
No i dzis tez mam zamiar robic nic;) :)

witam sie i uciekam do pracy, heh do bilansu swiat doszedl zepsuty tv he he, to chyba jakas plaga pamietam, ze w zeszlym roku przez cale swieta nie mielismy pradu heh, a zabawki mala dostala takie, ze sama z checia sie bawie hehehe,

mamaBoo eh moja waga tez sie mogla popsuc do kompletu he he :-D

Witajcie!
U nas tez swieta spedzone pod tytulem mega obzarstwa i prezentow. Szczerze powiedziawszy juz mama dosyc tych wszystkich zabawek malajacych sie niemal po calym domu. Bu.... a niedlugo urodzinki sie zblizaja. Juz zapowiedzialam gosciom, ze maja zamiast zabawek kupowac madre ksiazki. Ja jestem mega zwolenniczka ksiazeczek dla dzieci.
Fajnie, ze Wasze maluchy sa zadowolone z swiat.
Milego dzionka!

reklama
Do góry