reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mniam mniam- nasze zachcianki:D- co nam wolno/a czego nie- o JEDZONKU:)

a ja właśnie zładłam woreczek ryżu- to mój najczęstszy posiłek w czasie ciąży jak dotychczas:tak:

reklama
Mój ciążowy hit- KIWI:-) I ostatnio paluszki krabowe z makaronem-podsmażone i z sosem czosnkowym. Na mięso dalej ochoty brak. Już w mięsnym jak kupuję narzeczonemu na obiad (wiadomo, chłop na owocach długo nie pociągnie:-) to mnie na wymioty bierze, a jak się gotuje...a fuj!

Ja też mięsa nie za bardzo,szynki też, wczoraj późnym wieczorem będąc w łóżku zachciało mi się chlebka pieczonego w tosterze,z czosnkiem i smalcem, pycha, takie smaczne zrobił mężuś że dziś pewnie też poproszę

A mnie wzięło na bułkę z miodem (wczoraj kolacja, dziś śniadanie)... Może cukru mi brakuje jak tak słodyczy nie tykam... A już któras z was pisała o tym miodku i w końcu mnie wzięło :tak:

Pani "kluskowa" to ja:-D
Dzisiaj na śniadanie zrobiłam sobie, a reczej gotowałam produkt gotowy, mianowicie pyzy z mięsem i teraz mi się tak jakoś dziwnie odbija, ciekawe co to za mięso było:confused2:
Nie nigdy więcej, taką miałam ochotę a teraz ....
Wczoraj natomiast na gołąbki mnie wzięło, a że nie wyczekałabym na te mamine (dopiero za klika dni) to sobie kupiłam i pochłonęłam swoją i męża porcję :-)
Szukam sama nie wiem czego na śniadanie bo od chleba mnie odrzuca, wydaje mi się taki suchy, no nie mogę, a może pieczywo się pogorszyło?

No nie wiem Yustynia jak tam pieczywo na południu Polski ale na północy, szczególnie w sklepach do których mam dostęp- jakby lepsze... ;-) JAk biorę kromkę razowca, muszę drugą i abym się powstrzymała przed trzecią ;-) I te bułeczki...

Ja na sniadanie tylko i wylacznie pieczywo ...albo sucharki ...z rana nie mam ochoty na nic ...ale dwie kromki chleba zjadam najczesciej z salata i pomidorkiem ;-)Nie moge z rana patrzec na wiekszosc produktow w lodowce ...nie dlatego ,ze mnie cofa tylko jakis wstret do jedzenia ...:/kupilam sobie pake sucharkow i wcinam w ciagu dnia po kilka sztuk :)

No nie wiem Yustynia jak tam pieczywo na południu Polski ale na północy, szczególnie w sklepach do których mam dostęp- jakby lepsze... ;-) JAk biorę kromkę razowca, muszę drugą i abym się powstrzymała przed trzecią ;-) I te bułeczki...
Kurde jak ja teskni za takim polskim razowcem :-(tutaj jest ale jak sie rzuje to jak glina :/przyslij mi kilka sztuk :-D:-D:-D

reklama
W którymś wątku, ktoś wspominał o rogalach z czekoladą, no pięknie teraz to muszę lecieć do piekarni, bo normalnie jęzorem po klawiaturze zamiatam :-D

Do góry