reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mniam mniam- nasze zachcianki:D- co nam wolno/a czego nie- o JEDZONKU:)

Tak sobie myślę-fajnie,że rodzimy w lipcu :tak:bo w czerwcu będą już truskawki i przynajmniej się ich najem :-D bo jak się piersią karmi to nie wolno jeść truskawek,gdyż mają silne alergeny,miałam tak z małą-tylko sobie popatrzyłam na truskaweczki a ślinka ciekła...:-)
A mnie wczoraj wzięło na barszcz z uszkami-miałam na kolację,musiałam sama lecieć do marketu,bo mój mężuś "Brzydulę" oglądał :-D ,ja w sumie też codziennie oglądam ale tak ten barszczyk za mną chodził...:-D:-D:-D

reklama
TAk, to fakt z tymi truskawkami... mamy farta... Ale powiem szczerze ja już w duchu rozpaczam nad czereśniami, choć może tych pierwszych spróbować będę mogła... :tak:
A z barszczykiem czerwonym miałam tak wczoraj w południe :tak:
Vanilka- daj adres, nie wiem w jakim stanie dotrze, ale ci wyslę :-D

ja mam super zaopatrzony Polski sklep w polskie oczywiscie -produkty;-)
ale i tak ostatnio hitem sa babki, bulki slodkie, -nie za bardzo ..tak srednio bo po slodkim mnie mdli:-Dbadz zwykle bulki mniam! z rodzynkami i skorkami pomarancza:tak:

mieso, warzywa to wciaz moj wrog numer 1!!!!!!!!!!na sam widok zamach...bleeeeeeech

emih :-D:-D:-Dzapewne by doszly w wiadomo jakim stanie -masakrycznym :-D

Nie piszcie o truskawkach bo ja juz marze o nich :happy:ze smietanka ...mniamm

A od poczatku ciazy nie moge patrzec na mieso ,wedliny,kielbasy ...
postawili u nas na rynku jakies budki swiateczne z roznymi rysznosciami z niemiec ....
no i ide sobie i czuje zapach kielbasy z grila :) no i kupilam typowa polska zwyczajna z grila cieplusia wsadzona w buleczke polana musztarda i ketchupem hehehehe pyszna byla :):) Ale nadal do kielbas mnie nie ciagnie oprucz tej z grila :):)

Ostatnia edycja:
Rogali już nie mieli, ale kupiłam drożdżówki dwie takie z ciasta ala francuskiego z czekoladą. Mniam. Teraz jestem cała umazana czekoladą i w okruszkach:-D, ale apetycik nasycony :-)

A ja znów wciągnęłam kiwi. Moje dziecko urodzi się zielone jak kosmita:-D a teraz pizzunia z serkiem się piecze...

A ja znów wciągnęłam kiwi. Moje dziecko urodzi się zielone jak kosmita:-D a teraz pizzunia z serkiem się piecze...
Ale się uśmialam )chyba pierwszy raz dzisiejszego dnia) z tej wizji z kosmitą o czuprynce kiwi... :-) A ja dzis jak już pisalam: tylko owoce nerkowca i sok pomidorowy, chyba potasu mi brak :szok:

reklama
Do góry