reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mniam mniam- nasze zachcianki:D- co nam wolno/a czego nie- o JEDZONKU:)

Hej

Dziewczyny ja wcinam sama kapuche kiszona i to taka mam ochote na nia ze moglabym w sklepie z wiadra jesc taka niecierpliwa jestem i ogorki kiszone az wyciskam ten kwas i go pije :) u mojego meza same chlopaki wiec ja tez nie licze na nic innego :)
tesciu dwoch synow trzecia dziewczyna
brat meza - 2 chlopakow
siostra - chlopaka - ale to nie od niej zalezy :)

ja juz tez cche wiedziec czy chlopiec czy dziewczynka ale jeszcze pewnie poczekam troche :):-)

reklama
u mnie ostatnio króluje wszystko czosnkowe:tak: tylko mąż niepocieszony ;-) a teraz pije pepsi:zawstydzona/y: ale to pierwszy raz od początku ciąży:cool2:

A ja sie dziś pokusiłam na sałatkę z tuńczyka, sałaty i pomidora!! Pyszne!!
Po pomiarze dzisiejszego ciśnienia wynik 105/60 gin pozwolił mi na dwie kawki rozpuszczalne z mleczkiem dziennie rano i w południe! Jestem przeszczęśliwa z tego powodu!!:-)

i ja ostatnio zajadam sie kwasnym...sledzie, ogorki:cool2:(w pierwszej ciazy tak nie mialam!po slodkim mnie mdli...a miesa nie tykam...zjadlam kawalek kabanosa..cierpialam! odbijalo mi sie, ze hej...a fuuuu

ulubione owoce wciaz jablka i mandarynki!

A ja w święta wypiłam sobie po pół lampki czerwonego wytrawnego wina, dwa dni z rzędu i powiem wam dziewczyny że wcale nie mam wyrzutów sumienia... Pewnie ze względu na fakt że lekarz wręcz mi zalecał... :tak: :-D Poza tym, dania świateczne niby tak oczekiwane- okazaly się pzeze mnie.... nie do strawienia... Tylko kwasny bigos zajadałam i rybę po grecku.... A ze słodyczy piernik mi wszedł :-D

Ja dzisiaj kapuche kiszona wcinalam i to dwie miseczki zjadlam:szok: A moj M razem ze mna:-D No ale najgorsze ze tak mnie ciagnie do cola-coli i juz dwa kubki wypilam:eek: a tak sie wystrzegalam takich rzeczy:zawstydzona/y:

reklama
Chyba wszystkie tu mamy ochote na cole lub pepsi. Mnie bierze teraz czały czas na słodkie może nie cały czas ale to przewaza w moim menu,kwasne jest bleeeee ogólnie przed ciążą nie lubiłam słodyczy wrecz nie nawidziłam teraz jem sporo słodkiego albo słodkie owoce.w tych poprzednich ciążach nie jadłam słodkiego tylko ogórki kapuste i inne kwasne lub ostre i sa chłopcy wiec cos chyba jest w tych smakach.

Do góry