reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mniam Mniam :)

reklama
Chleb kukurydziany wg przepisu Margolis jest przepyszny, polecam!!!

A ja ostatnio robię dżemy z aroni:

- aronia
- jabłka
- cukier
- żelfix
- cynamon

Proporcje sa dowolne, ja dałam tyle samo aronii i jabłek. Najpierw gotujemy jabłka, osobno rozdrobnioną aronię z cukrem(cukier do smaku, cynamon tez do smaku) mieszamy razem a na koniec żelfix i do słoiczków. PYCHOTKA:-p

Kuchareczki! :-p

Potrzebuje przepis na jakas chinszczyzne lub cos,co bedzie pasowalo do makaronu ryzowego... :cool2: :-)
Mam jedne wymyslone danie,no,ale to jest taka duza paka tego makaronu,ze chcialabym jego reszte wykorzystac do czegos innego. ;-)

Co polecacie? :-)

Agutko ja kiedys mialam sciagniety z neta przepis na salatke z makaronem ryzowym ale teraz nie pamietam :-:)zawstydzona/y:poszperaj na necie;-)

Luczynko,ok,cos tam wynalazlam,wiec sprobuje. :-D :tak:

A wczoraj zrobilam takie "cos". :-p :-D

"agutkowe cos"

* srednia kapusta pekinska
* srednia czerwona papryka
* paczka ryzu
* 1 lub 2 piersi z kurczaka
* sol,pieprz,przyprawa do kurczaka
* szklanka wody
* olej​

Kapuste,papryke i kurczaka drobno kroimy. Podsmazamy miesko,dodajemy warzywa,solimy,pieprzymy,wsypujemy lyzke przyprawy do kurczaka i zalewamy woda. Dusimy 40 minut. Ugotowany ryz wrzucamy na patelnie 10 minut przed zakonczeniem duszenia.

Smacznego. :-D

reklama
Do góry