Dzagud
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Dziewczynki, a ja się muszę pochwalić moimi dzisiejszymi zakupami. Jeśli macie możliwość, to pędźcie do MotherCare, gdziekolwiek to będzie, bo mają właśnie wyprzedaż. Ja byłam dziś w Arkadii w Warszawie i do tego sklepu weszłam tylko po to żeby wózki pooglądać - nawet nie spojrzałam na nazwę. No i zaczęliśmy sobie tak z mężem łazić, oglądać różne rzeczy i śmiać się z horrendalnych cen i zobaczyłam ciuchy dla ciężarówek. Już z przyzwyczajenia zaczęłam oglądać. W rezultacie wyszłam ze sklepu z dwiema spódnicami typu ogrodniczki - jedna dżinsowa (przeceniona z 249 zł na.... - nie uwierzycie - 29 zł!!!), a druga taka płócienna jasna (przeceniona z 179 zł na 69 zł). W rezultacie za niecałą stówkę mam dwie spódnice i to tylko dlatego że wyprzedają z magazynów kolekcję z poprzedniego lata, bo szykują nową. Będą akurat na okres wiosenno-letni, bo teraz są jeszcze trochę przyduże. Było naprawdę strasznie dużo ciuchów z ogromną przeceną. Gdyby nie to, że np. bluzek nie muszę kupować, bo z racji tuszy mam dużo w naprawdę pokaźnych rozmiarach, to pewnie jeszcze bym sobie dokupiła parę rzeczy.
.
. Tylko ciążowe sklepy to jakoś z tym kiepsko. Może ja źle szukam??