• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Modna lipcóweczka :)

Oglądam sobie piżamki na necie i jakies koszule nocne-już chyba kiedys pisalam ze mam hopla na punkcie piżam i zawsze największa kasę na nie wydaje i znalazłam takie koszule i piżame dla mam karmiących z Triumph-M jak to zobaczył to powiedział ,że mi kupi :)Tylko jak ja w tym będe wyglądać -jak słoń :))Ale ładne są i na upaly w sam raz -może stanieją do lata.

1. Mamabel Millefleurs PSK
2. Mamabel Millefleurs NDK
3. Mamabel Cotton NDK

reklama
madzik - rozumiem Cie w 100%, te Mamabel Millefleurs NDK sama podrzucilam mezusiowy by na imieninki (24.05.) mi ja zakupil i wklejalam linka calkiem niedawno na watku zakupy dla mamusi! Moj M stwierdzil, ze jest za slodka! No fakt ja wole spodenki, ale taka koszula wydaje mi sie wygodna do karmienia w nocy i mi sie tam baaaardzo podoba :) Jaki mi mezus nie kupi to sama sobie kupie :) W La Senza potrafia byc jednak znacznie tansze tego samego rodzaju!

Ostatnia edycja:
ania pestka - zakochalam sie w tej sukience!!!! Mozesz napisac skad ja wytrzasnelas, ja w sierpniu mam wesele i po porodzie tez przydaloby sie cos odcietego pod biustem by zakryc rzeczy, co sie beda dzialy w okolicach brzuszka ;) jesli chodzi o buty - mistrzowskie wykonanie i jak najbardziej pasuja, za aisim glosuje by bolerko bylo w zieleni albo brazie - po pierwsze za duzo byloby bieli, a kolor ladnie sie odetnie, po drugie przy bieli uwydatnia sie blada cera - a my w ciazy wiec wiadomo, po trzecie - bieli za duzo na weselu czyims nie wypada! ;)

ewelad - rowniez piekna sukienunia!!! Szczesciara!!!

Kilka dni temu po raz pierwszy wybrałam sie do sklepu z odzieża ciążową i kupiłam sobie superowe dżinsy ciążowe.Są mega wygodne,milutkie w dotyku i oczywiście b. ładne.Tyłek w nich jest taki zgrabniutki :-D Jestem z nich bardzo zadowolona.Mam nadzieje,że okarzą się również wytrzymałe :-)

ania_pestka - rewelacyjna ta sukienka, chyba sie skusze na nia. Po porodzie bede musiala na weselu znajomych ukryc jakos slabe strony, a ta sukienka tak odcieta jest, ze brzusio powinien ladnie sie chowac. Jak myslisz?

Miluszka ja mam zamiar w tej sukience być na chrzcinach maluszka(będziemy chrzcić końcem sierpnia, początkiem września)...jeżeli będzie za szeroka to mam zamiar sobie ją zwęzić po bokach i będę w niej śmigać już po ciąży. Ładnie chowa brzuszek...co prawda teraz to ja mam juz wielki brzuch więc go ładnie uwydatnia i wysmukla moją pupcie i uda.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry