• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Modna lipcóweczka :)

No więc, jak już pisałam, dokonałam zakupu bluzeczek, które polecała Emih i właśnie je odebrałam. Jestem mega zadowolona. Szybka przesyłka, nie było problemów z rozmiarami i kolorami i w ogóle cuda za grosze. Właśnie wrzuciłam do pralki, a pokazywać się będę po remoncie, bo teraz nawet o plener trudno. Dam też czas brzusiowi na nabranie ładnych kształtów :-D Kolorek wybrałam granatowy, akurat tu go nie ma, ale skuszę się jeszcze na pozostałe :-)

Zobacz załącznik 226167

reklama
To super że i Ci się spodobały :) JA jestem super zadowolona, a prałam już z trzy razy i kolorek się trzyma choć za grosze- jak piszesz :) I jakoś tak zgrabniej się w nich wygląda, prawda? :)
Ps. I pokaż nam ten swój brzuszek w galerii jeśli piszesz że kształtów jeszcze nie nabrał!- chcemy ocenic ;)

No właśnie mam remont - i nie wiem nawet gdzie M wrzucił kabel do aparatu. Ale dzisiaj już poproszę, żeby mi go wynalazł, to wrzucę zaległe zdjęcia ;-) Tyle, że moje szczęście wraca dopiero ok. 23- więc cierpliwości :-D
tfu - nie odpowiedziałam na pytanie - bardzo fajnie uszyta i ładnie przylega. Bluzeczki akurat nie prałam, więc się wieczorem w niej zademonstruję.

Ostatnia edycja:
ja sobie w swojej głupocie kupiłam juz chwile temu (jeszcze nie byam w ciąży) dwa staniki do karmienia. oczywiscie były na wyprzedazy hehe no ale nie przewidzialam ze mi jeszcze biust urośnie:baffled: no i urósł kolejny rozmiar... teraz nie wiem czy wogóle bede w stanie te staniki założyć ehh. wogóle mam tu straszny problem z kupnem biustonosza, sporadycznie można znaleźć tu rozmiar 75F :confused2:

ja sobie w swojej głupocie kupiłam juz chwile temu (jeszcze nie byam w ciąży) dwa staniki do karmienia. oczywiscie były na wyprzedazy hehe no ale nie przewidzialam ze mi jeszcze biust urośnie:baffled: no i urósł kolejny rozmiar... teraz nie wiem czy wogóle bede w stanie te staniki założyć ehh. wogóle mam tu straszny problem z kupnem biustonosza, sporadycznie można znaleźć tu rozmiar 75F :confused2:

ja też mam zawsze problem ze stanikiem!!! teraz zamówiłam już 75 g i 85 f !!! a przed ciążą 65 g :-p nie wiem na jakim się skończy...ale damy rade:-p

ja też mam zawsze problem ze stanikiem!!! teraz zamówiłam już 75 g i 85 f !!! a przed ciążą 65 g :-p nie wiem na jakim się skończy...ale damy rade:-p

ja przed pierwsza ciążą miałam 70c, urosły mi do e i takie juz zostały. teraz jest f i pewnie juz takie zostaną znowu. moj sie smieje ze zafunduje mi operacje ale ja calkiem powaznie o tym mysle bo mam problemy z kręgosłupem i takie obciążenie wcale mi nie pomaga.
twoje wymiary też niezłe, ale jakie będą to się okaże dopiero po skończeniu karmienia:)

reklama
Dziewczyny potrzebuje porady...tylko macie być szczere:tak: wczoraj zrobiłam sobie te buty na wesele, tzn.przerobiłam nieco moje ślubne...no i spytałam się M czy pasuje tak iść, na co on stwierdził, że się nie zna, tak więc proszę o szczerą opinie:tak: Wiecie ja nie mam zamiaru tam za wiele tańczyć...może jakieś wolne kawałki i więcej przy stole przesiedze, no ale jakoś trzeba wyglądać:tak: Planuje jeszcze zakupić białe bolerko i uszyć sobie broszkę do niego z takich ozdób jak przy butach.
logo 002..jpg
logo 004..jpg
logo 003..jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry