• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Modna lipcóweczka :)

j au siebie za jeansy w h&mie musze dac 400-500kr czyli 200-250zl mniej wiecej. dlatego kupuje tylko na wyprzedarzach. w koncu to tylko na kilka miesiecy. nie dam im za duzo na sobie zarobić heh

reklama
madzik te tuniczki sa b sliczne-naprawde cudo :-) zwlaszcza mi przypadla do gustu ta pierwsza i ta z dlugim rekawem-piekne. a buciki nie w moim stylu ale wygladaja na b b b wygodne. slowem zakupy Ci sie b udaly. i mam nadzieje ze Ci sie od razu humorek tez poprawil :-) ;-)

tiaa dopiero co pisalam ze juz nic nie kupuje ale dzis po wizycie wpadlam do h&mu i kupilam jeszcze getry i dwie bluzeczki po 25zeta:):):) ah te wyprzedarze!!

madzik ale się obkupiłaś:-) fajne ciuszki, a ta trzecia tunika to skąd? jeśli mogę spytać:-) a worek z getrami, pasem i koszulką mam taki sam:-)

Atabe ta trzecia tunika też z H&M Mama -a ten worek to kupiłam dzięki Tobie-bo tak bym tego nie znalazła, bardzo fajne są te getry, tylko chyba troche za duze kupiłam, ale pewnie jeszcze masy nabiorę hihi

Atabe ta trzecia tunika też z H&M Mama -a ten worek to kupiłam dzięki Tobie-bo tak bym tego nie znalazła, bardzo fajne są te getry, tylko chyba troche za duze kupiłam, ale pewnie jeszcze masy nabiorę hihi

hehe no właśnie ja też mam ten worek rozmiar M ale powoli do tego rozmiaru dorastam:-D tylko nogi mam za krotkie do tych nogawek:-D ale fakt nie jest to na pewno zwykłe M tylko duże M;-)

UROCZE BLUZECZKI CIĄŻOWE ROZMIAR ''M/L'' ====== (932189932)
UROCZE BLUZECZKI CIĄŻOWE ROZMIAR ''M/L'' ##== (938557861)
UROCZE SUKIENECZKI CIĄŻOWE od M do XXL tu ''L'' (943734677)
A to moje wczorajsze wyniki szperania po allegro.Tak więc wybrałam kilka ciekawych ubranek.Do tego musze dokupi jakieś buciki na niewysokim obcasiku i legginsy ciążowe.
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu

ewa fajnie te ciuszki,ja sobie też chyba zamówie z tej stronki,napewno tą bluzke z kwiatyszkami,różowa mi sie podoba, a Ty jaka wybrałaś?
i tak sukienke albo czarną albo ta rudo-czerwoną, a Ty jaką? i tunike UROCZE BLUZECZKI CIĄŻOWE ROZMIAR ''M/L'' ##### (939950376) - Aukcje internetowe Allegro

madzia ale zakuuuuuuupy, fajne te ciuszki :)

ewa fajnie te ciuszki,ja sobie też chyba zamówie z tej stronki,napewno tą bluzke z kwiatyszkami,różowa mi sie podoba, a Ty jaka wybrałaś?
i tak sukienke albo czarną albo ta rudo-czerwoną, a Ty jaką? i tunike UROCZE BLUZECZKI CIĄŻOWE ROZMIAR ''M/L'' ##### (939950376) - Aukcje internetowe Allegro
madzia ale zakuuuuuuupy, fajne te ciuszki :)

http://www.allegro.pl/item932189932_urocze_bluzeczki_ciazowe_rozmiar_m_l.html
te bluzeczki w kwiatki są ok, fajne elastyczne i miękkie w dotyku, zakupiłam sobie seledynową :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry