Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Atabe ta trzecia tunika też z H&M Mama -a ten worek to kupiłam dzięki Tobie-bo tak bym tego nie znalazła, bardzo fajne są te getry, tylko chyba troche za duze kupiłam, ale pewnie jeszcze masy nabiorę hihi
tylko nogi mam za krotkie do tych nogawek
ale fakt nie jest to na pewno zwykłe M tylko duże M;-)UROCZE BLUZECZKI CIĄŻOWE ROZMIAR ''M/L'' ====== (932189932)![]()
UROCZE BLUZECZKI CIĄŻOWE ROZMIAR ''M/L'' ##== (938557861)![]()
UROCZE SUKIENECZKI CIĄŻOWE od M do XXL tu ''L'' (943734677)![]()
A to moje wczorajsze wyniki szperania po allegro.Tak więc wybrałam kilka ciekawych ubranek.Do tego musze dokupi jakieś buciki na niewysokim obcasiku i legginsy ciążowe.
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu
ewa fajnie te ciuszki,ja sobie też chyba zamówie z tej stronki,napewno tą bluzke z kwiatyszkami,różowa mi sie podoba, a Ty jaka wybrałaś?
i tak sukienke albo czarną albo ta rudo-czerwoną, a Ty jaką? i tunike UROCZE BLUZECZKI CIĄŻOWE ROZMIAR ''M/L'' ##### (939950376) - Aukcje internetowe Allegro
madzia ale zakuuuuuuupy, fajne te ciuszki![]()