Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dziewczynki, ja wam polecam te tuniczki. Najpierw miałam jedną a teraz dokupiłam jeszcze dwie bo są, jak dla mnie super.... (zresztą mam jedną z nich na ostatnich zdjęciach...)
-70%HIT piękna TUNIKA z haftem ELEGANCKA XL/XXL42 (944040963) - Aukcje internetowe Allegro
Zresztą mam tez tego użytkownika m.in tą i fajnie leżą (nie sugerujcie się rozmiarem tylko wymiarami rzeczywistymi)
-70% bluzka SWETEREK rozkloszowana EXTRA L/XL 42 (938929938) - Aukcje internetowe Allegro

Ta bluzeczka w kwiatuszki wygląda super w rzeczywistości i jest z super miłego w dotyku materiału.Żałuje że nie zamówiła sobie dwóch.Ja mam tą w białe kwiatki i myślałam nad tą seledynową.Co do sukieneczki to jeszcze nie przymierzałam ale też nie najgorsza.A co do drugiej bluzki to zamówiłam w kolorze wrzosowym ale jak dla mnie to troche za duży dekolt:-)ewa fajnie te ciuszki,ja sobie też chyba zamówie z tej stronki,napewno tą bluzke z kwiatyszkami,różowa mi sie podoba, a Ty jaka wybrałaś?
i tak sukienke albo czarną albo ta rudo-czerwoną, a Ty jaką? i tunike UROCZE BLUZECZKI CIĄŻOWE ROZMIAR ''M/L'' ##### (939950376) - Aukcje internetowe Allegro
madzia ale zakuuuuuuupy, fajne te ciuszki![]()