• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Modna lipcóweczka :)

reklama
Dziewczynki, ja wam polecam te tuniczki. Najpierw miałam jedną a teraz dokupiłam jeszcze dwie bo są, jak dla mnie super.... (zresztą mam jedną z nich na ostatnich zdjęciach...)
-70%HIT piękna TUNIKA z haftem ELEGANCKA XL/XXL42 (944040963) - Aukcje internetowe Allegro
Zresztą mam tez tego użytkownika m.in tą i fajnie leżą (nie sugerujcie się rozmiarem tylko wymiarami rzeczywistymi)
-70% bluzka SWETEREK rozkloszowana EXTRA L/XL 42 (938929938) - Aukcje internetowe Allegro

ja już miałam zamawiać bluzeczki ale jak spojrzałam na ilość negatywnycj i neutralnych komentarzy to mi się odechciało, może Tobie emih się udało,ale jak czytam ze ktoś czeka juz 3 tyg i nic nie dostał,albo dostał inny kolor,albo inny rozmiar,to sie wystraszyłam:baffled:

zamówiłam w koncu 2 bluzeczki i sukienke ze stronki co wysłała ewa, i legginsy czarne 3/4 z koronką:-) jeszcze mama mi chciała kupić tuniczkę, którą mam sobie dziś obejrzeć i zakupić więc niech ta wiosna już przychodzi:-)

No właśnie niech ta wiosna już przychodzi-ja też tylko buszuję po allegro i szukam jakiś ciążowych ubrań hihi
Zamówiłam legginsy ciążowe 3/4 ,bo coś czuję że jak się zrobi cieplej to będę dużo w nich chodziła.
Dziewczyny -a miała może któraś z was coś takiego??? :

Zestaw Mum’s pack

Anetka
Powiem szczerze, ze też się tego obawiałam. Ale wystarczy szybko wypełnić ich formularz dodatkowy który dostajesz na maila (tam wybierasz kolor) i dostawałam już dwa razy od nich paczki na 2-3dzień po przelewie.

Madzik- zestaw fajny, a na Tobie wręcz go widzę- tylko długie nogi mieć trzeba żeby w bombkę się nie zamienić ;)

reklama
ewa fajnie te ciuszki,ja sobie też chyba zamówie z tej stronki,napewno tą bluzke z kwiatyszkami,różowa mi sie podoba, a Ty jaka wybrałaś?
i tak sukienke albo czarną albo ta rudo-czerwoną, a Ty jaką? i tunike UROCZE BLUZECZKI CIĄŻOWE ROZMIAR ''M/L'' ##### (939950376) - Aukcje internetowe Allegro

madzia ale zakuuuuuuupy, fajne te ciuszki :)
Ta bluzeczka w kwiatuszki wygląda super w rzeczywistości i jest z super miłego w dotyku materiału.Żałuje że nie zamówiła sobie dwóch.Ja mam tą w białe kwiatki i myślałam nad tą seledynową.Co do sukieneczki to jeszcze nie przymierzałam ale też nie najgorsza.A co do drugiej bluzki to zamówiłam w kolorze wrzosowym ale jak dla mnie to troche za duży dekolt:-)
Także z całego serca mogę poleci tą bluzeczkę w kwiatki-na pewno nie będziecie żałowały zakupu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry