• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Modna lipcóweczka :)

Moim zdaniem pasuje sukienka ma kwiaty na białym tle, białe buty, białe bolerko - fajnie - tak wiosennie a w kwietniu już będzie na pewno ładna pogoda:) Choć nie wiem czy lepiej niż złota nie wyglądała by srebrna ta ozdoba bo tak na zdjęciu nie widać ale chyba sukienka ma coś szarego...
Fajna kiecka taka właśnie odcinana pod biustem by mi się na wesele przydała.

reklama
Moim zdaniem pasuje sukienka ma kwiaty na białym tle, białe buty, białe bolerko - fajnie - tak wiosennie a w kwietniu już będzie na pewno ładna pogoda:) Choć nie wiem czy lepiej niż złota nie wyglądała by srebrna ta ozdoba bo tak na zdjęciu nie widać ale chyba sukienka ma coś szarego...
Fajna kiecka taka właśnie odcinana pod biustem by mi się na wesele przydała.

Dzięki za odpowiedź.
Sukienka ma brązowo zielone kwiaty, a gdzieniegdzie jest jakby maźnięta złotym brokatem-tego nie widać na zdjęciu i w słońcu ten brokat się delikatnie mieni.

A jak złoty brokat to na 100% tak jest ok:) to już masz kreację... ja jeszcze poczekam bo do maja to mi się jeszcze figura dość poważnie zmieni :)

DSC00073..jpgto ja wkleję swoją kerację na majowe wesele-jak się w nią zmieszczę (kupiłam na wyrost:-) to już nie będę kombinować:
DSC00075..jpg

:-)
Dziewczyny potrzebuje porady...tylko macie być szczere:tak: wczoraj zrobiłam sobie te buty na wesele, tzn.przerobiłam nieco moje ślubne...no i spytałam się M czy pasuje tak iść, na co on stwierdził, że się nie zna, tak więc proszę o szczerą opinie:tak: Wiecie ja nie mam zamiaru tam za wiele tańczyć...może jakieś wolne kawałki i więcej przy stole przesiedze, no ale jakoś trzeba wyglądać:tak: Planuje jeszcze zakupić białe bolerko i uszyć sobie broszkę do niego z takich ozdób jak przy butach.
Zobacz załącznik 229602
Zobacz załącznik 229603
Zobacz załącznik 229604

Mnie się bardzo podoba, a jak buty przerabiałaś to gratuluję bo bardz fajnie to zrobiłać!!
Co do bolerka to ja bym wybrała zieleń lub brąz! Jeżeli jesteś blada to może raczej taki kolor, a jak masz śniada karnacje to i białe może być!! Napewno bedziesz wyglądac sexi!!:-)

Ania buty wyglądaja bardzo ładnie i pasują do sukienki, ja bym kupiła bolerko zielone ale białe też bedzie jak najbardziej oki:)
Ewelad gdzie taką kieckę wyhaczyłaś?? bardzo mi się podoba

Dziewczyny potrzebuje porady...tylko macie być szczere:tak: wczoraj zrobiłam sobie te buty na wesele, tzn.przerobiłam nieco moje ślubne...no i spytałam się M czy pasuje tak iść, na co on stwierdził, że się nie zna, tak więc proszę o szczerą opinie:tak: Wiecie ja nie mam zamiaru tam za wiele tańczyć...może jakieś wolne kawałki i więcej przy stole przesiedze, no ale jakoś trzeba wyglądać:tak: Planuje jeszcze zakupić białe bolerko i uszyć sobie broszkę do niego z takich ozdób jak przy butach.
Zobacz załącznik 229602
Zobacz załącznik 229603
Zobacz załącznik 229604
bardzo ladne! a moze zlote bolerko?

kusska kiecka z lumpka- funkiel nówka nie śmigana, że się tak wyrażę, no i cena mnie powaliła- 20 zł:-D za tyle to nawet moge ją wywalić, jak nie wejdę:-) chociaż pani powiedziała, że jak coś to mogę oddać nawet za miesiąc-taka miła:-)

reklama
ania pestka,dobry pomysl i wykonanie.bolerko zakupilabym albo zlote albo zielone:)
ewelad jaja sobie robisz ze ta kiecka z lupka jest:)bardzo mi sie podoba:)udany zakup nie ma co!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry