• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Modna lipcóweczka :)

madzik superowe - a buciki cud, miód, ja właśnie dzisiaj oglądałam, ale białe i bez tych frędzelków, jutro po nie idę... zawsze to wygoda,,, po 2 ja brzydko zdeptuję buty, a te co widziałam mają świetną twardą podeszwę... już się nie mogę doczekać wiosny ;-)

reklama
Vanilka ja też nie za bardzo lubię tuniki , ale powiem Ci że w Polsce nie ma wyboru wsród blzuek ciążowych niestety-jedynie h&m i c&a -a tak to internet , a ja nigdy nie wiem jaki rozmiar zamówić.Więc pozostają mi tuniki, ale będe nosić je do getrów i może nie będzie tak źle :)

Bluzki od 59 do 79 zł -niestety ceny też są masakryczne i nic nie jest przecenione dla ciężarnych-no, ale w czymś muszę chodzić bo przed ciążą chodziłam w obcisłych bluzkach w których teraz wyglądam jak baleron hihi

madzik a ta biala koszulka to gdzie kupiona??? Powiem ci ze ceny za bluzki jakie podajesz to i tak niskie, jak bylismy ostatnio z M w H&M to najtansza byla za 99zl;/;/;/ Moze jak bede 22 na wizycie to podejde i tez cos znajde dla siebie;]

tu gdzie mieszkam ceny ubrań ciążowych są kosmiczne ale robią też wyprzedaże, ja zaszalałam w H&Mie (jedyny chyba sklep gdzie mozna kupić ubrania dla ciężarnych w moim mieście) i pokupowałam sobie spodnie, bluzki i tuniki po 10 - 20 zł (w przeliczeniu). dość dużo rzeczy mam też z pierwszej ciąży i chyba mi juz wystarczy. teraz tylko jakies buty na wiosnę musze znaleźć i bedzie super.

reklama
eijf to nei duzo te 80e, jeansy w H&M kosztuja 180zl. Zwykle jakies sportowe czy w tym stylu kosztuja 120zl. Chyba wszedzie na tych ciezarnych zarabiaja, no ale w czyms trzeba chodzic nie;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry