• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Modna lipcóweczka :)

reklama
witam:-) to ja może w końcu coś napiszę,bo póki co-tylko czytam:-) ja z typowo ciążowych ciuszków zakupiłam jedynie jeansy w C&A, szare z przeceny za 80 zł- fajna cena, a dobry fason i baaaadzo wygodne;-) a poza tym sukienki i bluzeczki odcinane pod biustem-zawsze takie lubiłam- i jest ok:tak: no-to pochwaliłam się,a co:-D

louise bardzo ładny sweterek:tak:

Vanilka maruśka atabe co do zamierzchłych czasów to nosiłam się w ramonesce i koncertowałam się w Jarocinie a już najbardziej przepadałam (w sumie nadal przepadam)za Metallicą:-D

ewelad ja też lubię bluzeczki odcinane pod biustem więc będę miała je na teraz i na potem;-)

a mi się teraz marzy kurtka skórzana, taka prawdziwa motocyklowa...
:-)

louise bardzo ładny sweterek:tak:

Vanilka maruśka atabe co do zamierzchłych czasów to nosiłam się w ramonesce i koncertowałam się w Jarocinie a już najbardziej przepadałam (w sumie nadal przepadam)za Metallicą:-D

ewelad ja też lubię bluzeczki odcinane pod biustem więc będę miała je na teraz i na potem;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry