• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Modna lipcóweczka :)

reklama
A którą rękę kurujesz?
Jesli prawą, to nie martw się na zapas... JAkoś się utarło, że praworęczne dziewczyny noszą dzieciaczka na lewej i odwrotnie... Dlaczego? Bo drugą ręką trzeba jednocześnie tyle zrobić... ugotować, pranie z pralki wyjąć, zabawke podać, smoczek wyparzyć :sorry::-D:eek: I potem biceps na lewej okazały, a prawa pomocnica- flak ;)
na szczescie i na nieszczescie prawa mam sfatygowana. przynajmniej jakby co to rownomiernie beda bolaly :-) w razie czego mam 2 ortezy wiec bedzie czym usztywniac ;-)

ania_pestka- super ta sukienusia :tak::tak:jak sie nie zmieszcze w zadna z 2, w ktorych zamierzam isc na wesele w kwietniu to chyba spapuguje z Ciebie :tak: bo dosc ze ladna, to wyglada na wygodna. a to teraz sie dla mnie najbardziej liczy :-D

madzik jaki kolor wybrałaś? podoba mi się nawet ta czarno fioletowa:tak: ale chyba to nie sukienka na moje nogi:sorry: daj znać jak przyjdzie czy fajna.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry