• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Modna lipcóweczka :)

reklama
Ostatnia edycja:
Niedawno kupiłam sobie sztruksy ciążowe. Są wygodnie, jednak kupiłam chyba rozmiar za duży bo narazie mi troszkę się zsuwają, ale co to dla mnie, myślę, że pod koniec miesiąca będą w sam raz;-)
Teraz poluję na jakieś ładne koszule, tuniki i bluzeczki. No i oczywiście do domu spodnie dresowe.

Jak kobiecie czasem mało trzeba do szczęścia....:-D wylicytowałam ostatnio sukienkę na allegro i dzisiaj przyszła...super, jestem bardzo zadowolona...sukienka na poprawiny jest i na lato:tak: o taka zielona
MAMA LICIOUS ~ zielona sukienka/tunika ~ METKA ~ L (874460532) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a jak będzie już zamknięty wątek to się wam w niej pokaże:tak:
Teraz szukam sukienki na wesele, może znów się trafi coś niedrogiego:tak:
no no nieźle za taką cenę

sa chyba tez w innych kolorach-ja tak tylko przykladowo podalam typu o co mi chodzi ;-):tak: bo tez wolalabym w innym kolorze chyba cos bardziej zywego by mi odpowiadalo :tak::-)

reklama
mowie ze nie chcialabym w brazach a z tych co emih wstawila to akurat te z brazami mi sie najbardzie podobaja :tak::-)
emih morski faktycznie fajowy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry