reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

ja wyciągłam z szafy mój zeszłoroczny płaszczyk. Ma rozmiar 42 i będę guziki przeszywać żeby go poszerzyć. Normalnie noszę 38. A w zeszłym roku go zwężałam :-D
Fajnie by było jakbym w niego weszła z brzuchem, na razie mam go dobry i jeszcze ciut luźny :-D

reklama
Zielona- obiecałam, że wkleje fotkę sukienki, którą kupiłam sobie. W niej mam zamiar pójść na wesele. Coś mi krzywo wyszły ;)

IMG20100915_001.jpgJeszcze jedna fotka.

Załączniki

• IMG20100915_002.jpg
    IMG20100915_002.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja też sobie dziś kupiłam sukieneczkę - w moich ulubionych kolorach. I choć wcale nie wybieram się nigdzie, więc teoretycznie nie była mi potrzebna - to bardzo mi się podobała i już, bo ja się kocham w kieckach i spódnicach :) Pomalowałam paznokcie na wściekle czerwony kolor i zjadłam kawał ulubionego ciastka do kawy :) Jestem zadowolona i zrelaksowana :)

Naprawdę trafiła się okazja:) I to w zwykłym sklepie:) Pojechałam do mnie do domu i tam były takie przeceny:) Gdyby była jeszcze taka, to może bym Ci zakupiła:) Ale wzięłam ostatnia:(

reklama
czasem uda się coś upolować za niezła cenę:)

A te ceny normalne czasem przyprawiają o zawrót głowy::)
Kiedyś spodobała mi się bluzka z krótkim rękawkiem w terranovie,no ale 110zł.....miałam ją brać,ale stwierdziłam ze jeszcze nie zgłupiałam i za tyle to nie kupię jej,nawet moja mama stwierdzła ze wróci się po nią i mi kupi.....Powiedziałam ze nie i z bólem serca pojechałyśmy do domku.Po 2 tygodniach pojechalam znow do terranovy...była przecena i kupiłam ją za 29zł..........ha ha.Więc zdrowy rozsądek czasem popłaca(4 bluzki a nie jedna to rozumiem)

Ostatnia edycja:
Do góry