reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

Ja też raczej wszystko w sklepach,co mogę założyć i zobaczyć.przez internet kupuje natomiast adidasy-mierzymy sobie z męzem normalnie w sklepie konkretny model,a później zamawiam w necie i jest duża różnica w cenie.na dwóch parach nawet ponad 100zł
michałowi zamówiłam bluzy i sobie sukienkę w lato na wesele i byłam zadowolona bardzo,bluzy troszkę za duże,ale wolę za duże jak za małe.i wszystko zawsze mierzę sprawdzam po 5 razy zanim kupię.

reklama
No a ja mam nauczkę
Już kupiłam na all za małe spodnie, za ciasne buty i za małe buty, Głupia jestem
No i wiem czego nie zamawiać.....

Ja dużo rzeczy kupuję na allegro, ale głównie dla dziecka :tak:;-) Czasem coś znajdę dla siebie, ale dziecko tak szybko nam wyrasta z ubranek, że co rusz musimy mu kupować jakieś rzeczy.
W sklepach ubrania dla dzieci jest dużo, ale są czasem tak pierońsko drogie, że aż szkoda wydawać tyle kasy na 2-3 miesiące i potem znowu zakupy :szok:
Np. spodnie na mojego syna kosztują w sklepie 60-70 zł, a mały pochodzi w nich ok 3 miesiące i już wyrasta :baffled: To jakaś masakra. Dlatego też kupuję dobre a tańsze rzeczy na allegro bądź w lumpeksach. Czasem jak się trafi jakaś wyprzedaż to kupuję tańsze ubranka, ale na wyrost :tak:;-)

Ja dzisiaj dostałam:
spodnie ciążowe - szeroki więc oki, koszulki, bluzkę specjalną do karmienia i sukienkę.

Koleżanka chce za to grosze a ciuchy są świetne.
w końcu mam ciążówki normalne w stanie idealnym, troszkę wiszą, ale już niedługo będą w sam raz:-D

a ja biorę ślub cywilny za 2 miesiace to bedzie juz 8 miesiąc ciąży... znalazłysmy z mama sukienke i myślimy uszyc mi taka wlasnie na slub ;) Myślę, że tak na brzuszek fajnie będzie. sukienkakrotka.jpg

Super sukienka szalom

A to co ja dostałam wczoraj od koleżanki

ta bluzeczka pod guziczkami ma wycięcia na cycuszki - specjalne do karmienia :-)

sukieneczka długa zapinana z tyłu

i

ciążóweczki , troszkę są duże, ale jak założę pasek to ok

reklama
Do góry